2013. június 23.

Reborn Brony Picnic - Változtatások és újítások!

Történtek változások és kiegészítések a piknik találkozóval kapcsolatban. A Városligetbe költözünk át és lesz egy nagy kaliberű verseny is! Részletekért katt tovább. 

MEG LESZ TARTVA!!! De biztonságból mindenki hozzon egy esernyőt mert lehetséges egy kis nyári zápor, de többnyire napos időt lesz! 

Az árvíz miatt el van zárva a Margitsziget nagy része így áttelepülünk a Városligetbe. Akik esetleg lekésnék a gyülekezőt azok menjenek a térképpel jelölt területre. Útjelzőnek használhatjátok az Ötvenhatosok terét!
Ötvenhatosok tere
A gyülekező helye és ideje is megváltozott. 09:00-09:30-ig Gyülekező a Népligetben, a buszpályaudvarral szomszédos park peremén lesz: pontosan szemközt a pályaudvarral (aluljárón is, zebrán is 2 perc séta), de még a parkosított részt előtt van egy szép nagy betonos placc + parkoló (legyen iránytű mindenki számára egyrészt a rozsdaszín téglás templomféle épület).

De a szabály nem változott azaz mindenki hozzon ételt és italt amit bead a svédpiknikbe (azaz a közösbe). Különösen ügyeljetek arra, hogy hozatok italt a melegre való tekintettel! De ezen kívül marad a megszokott kötetlenség! 

Svédpiknik
Az első pikniken nagy sikert aratott a Sisterhooves Social, avagy Nővérek Nagy Napja életben való eljátszása. Így úgy gondoltuk, hogy a mostani találkozón a Hearth's Warming Eve, avagy Az Otthon Melegének Ünnepe nevű epizódot vesszük alapul. Érdemes újranézni az epizódot! ;)
Amerikában néhány helyen szokássá vált, hogy beöltözve eljátsszák a polgárháborút. A mostani találkozón 11:00-16:00 között, sok-sok versennyel és pihentetőül kvízzel eljátsszuk Az Otthon Melegének Ünnepének megszületése előtti viaskodásokat. Az első 30 jelentkező vehet részt a játékban. 10-10 főre osztjuk a jelentkezőket akik egy kis verseny alapján kiválaszthatják, hogy melyik frakciót (pegazus, unikornis és földi póni) szeretnék képviselni. Aztán kezdődhet a verseny a nyereményekért! Akik részt szeretnének venni a versenyeken azok érjenek a verseny kezdésre oda mert a játék közben nem lehet beszállni és limitált a játékosszám. 

És végül az egész találkozót megdobjuk zenével, hogy meglegyen a Pinkie parti hangulat! És elhihetitek, hogy nem mobilról fogjuk lejátszani a zenéket ;P A zenét Yoni biztosítja 7 órán keresztül! Majd megnézzük ki győz le egy tánc párbajban ;) 

Időpont: Június 29. 12:00

Helyszín: Városliget 


Előző bejegyzés: Reborn Brony Picnic 

Elérhetőség: netekel@gmail.com

Facebook esemény: Reborn Brony Picnic
Előző évi piknik találkozók: 
Tavaszköszöntő Piknik: Margitsziget Meet!

Kötelező hoznivalók: Étel és ital amit beteszünk a közösbe. (Amolyan jelképes részvétel díj. Amúgy sem lenne piknik étel és ital nélkül.)

Ajánlott hoznivalók: Pokróc, kültéri játékok, minden mi szórakoztató! 

Program összegzés:
09:00-09:30  Gyülekező a Népligeten (M3 - Népliget)
09:30-10:00  Csordavonulás a Városligetig
10:00-11:00  Szabadfoglalkozás
11:00-16:00  Hearth's Warming Eve verseny
16:00-Késő estig  Eredmény hirdetés, tombola és további szabad szórakozás 

Városligeten találkozunk majd! Addig is további szép nyarat kivánnak a szervezők!  Brohoof

Inchay & Crutio

13 megjegyzés:

 1. De jó hogy ezen se tudok részt venni._. Yay~

  VálaszTörlés
 2. azt mutatták javulni fog az idő...
  lányom is akar menni de mivel akkor megyünk a Balatonhoz ezt kénytelen esz kihagyni majd megy máskor.
  am mondtam neki hogy mehet de utána jön érte a nagyi és megy faluzni. rögtön nem volt olyan lelkes..
  azonban az unokatesó megy!!!
  nem értem azokat a szülőket
  akik egyenesen tiltják a gyereknek az ilyen találkozókat. én is mennék de a nyaralást nem lehet át tenni mert csak öt nap szabim van már

  VálaszTörlés
 3. khm... nos kedveském!! talán azért nem engedem mert törődök vele!!
  mert nem akarom hogy ilyenek közé menjen mint a kedves családod és társai!! mert nem akarom hogy elmebeteggé váljon!!
  nos ez csak az első néhány ok.
  de nem sorolom fel a többit mert nem pazarlom a drága időm arra hogy ilyen elmei fertő oldalon írogassak
  1%-os iq-jú barmoknak!!!

  VálaszTörlés
 4. Oh, mily kedves ismét ily szavakat olvasni képernyőmön :3

  VálaszTörlés
 5. Nos sok ember fél a szabad szelleműségtől és rávágja hogy elmebteg stb.

  De azért ír ide mert őt nem érdekli :D csak a puszta trollkodás :)

  VálaszTörlés
 6. Egyetlen egy gond a "következő hétvégén eső esetén"-nel, hogy nekem, meg barátomnak olyankor fontos látogatásunk van. Tehát olyankor egyikünk se tud eljönni.

  (nem reklamációnak mondtam ezt, csak közlöm, ha az igért eljövetelemet hiányolná valaki)

  VálaszTörlés
 7. A 2. és a 3. hozzászóláson jót mosolyogtam,szerintem egy ember írta mindkettőt.De,hogy mit akart ezzel elérni,azt nem értem.Egyébként véleményem szerint,egy szülő azért nem engedi el a gyerekét egy ilyen összejövetelre,mert egyszerűen félti.Nem azért mert egy ilyen piknik az Én Kicsi Pónim körül forog.

  VálaszTörlés
 8. Ennyi erõvel iskolàba sem szabadna engedni a gyereket, mert ott könnyebben keveredik rossz tàrsasàgba. Lassan két éve jàrok talàlkozora, és még sosem làttam, hogy bàrki drogozna vagy olyan tevékenységet mûvelne, ami törvénybe utközne. Ha nekem lenne gyerekem, elõbb engedném el egy ilyen piknikre, mint egy buliba, ahol aztàn bàrmi megtörténhet.

  Attól, hogy a csapat nagyja pónis, nem szoktunk 8 óràn keresztül arról beszélni és õszintén szolva, nekem egy rossz szavam nem lehet a talàlkozokról, mert mindegyiket élveztem.

  Iq-a pedig annak alacsony és azt nevezném barmoknak, akik elõbb itélkeznek

  VálaszTörlés
 9. Kívánok nektek minden jót
  Jégverést és tornádót.

  VálaszTörlés
 10. most néztem meg a holnapi időjárást a picnic-re és 29C° mondanak ,de egy kis nyári zápor is lesz hozzá

  VálaszTörlés
 11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 12. az nem lenne baj ha én csak a városligetbe lennék és nem megyek a népligethez ?

  VálaszTörlés
 13. Nah, én is jókor szánom rá magam hogy 'visszatérjek' a hunbronyk közé... tegnap volt a találkozó... jó volt legalább? :D

  VálaszTörlés