2013. április 28.

Rövid hírek


Néhány hírmorzsa, egyenesen Equestriából.


Frissült a felirat központ


Az itt oldalt a Részek gomb alatt elérhető felirat központ, ha jócskán megkésve is, de most már tartalmazza a harmadik évad összegyűjtött részeinek bejegyzéseit, illetve letölthetők a feliratok és hamarosan az epizódok is. Miután a második évad torrentjével, főleg az utóbbi időben, sokaknak gondja akadt, a harmadik évadra alternatív megoldást kerestem és felhőből lehet lehívni az epizódokat FullHD felbontásban, kikapcsolható angol és magyar felirattal. Az epizódok feltöltése a következő néhány napban fog befejeződni.


Júniusban indul az Equestria Girls?


Mint korábban már hírt adtunk róla, egy a pónikon alapuló alternatív sorozat indul emberi formába rajzolt szereplőkkel. A rajongókat megosztó spinoff a Movie News Letters értesülései szerint még idén június 15-én elrajtol. A portálnak eddig tíz epizódról van tudomása. A sorozatot a Digiplex mozihálózatán keresztül fogják játszani.


Pónis könyvek érkeznek


A Little, Brown, and Company katalógusában feltűnt néhány új gyerekkönyv, melyek szeptembertől válnak elérhetővé. A könyvek közt fellelhetők képes mesekönyvek, oktatókönyvek és a gyűjtők számára a negyedik generációról megjelent figurákat számba vevő ismertető.


Minuette vs. Tardiness


A hónapban megjelent és most pályaszerkesztőt kapott a Pony Platforming Project legújabb játéka, a Minuette vs. Tardiness. A játék története szerint Minuette, a kristály póni Colgate-nél dolgozik recepciósként. Különleges képessége a pontossága, melyet most alaposan próbára kell tennie. Természetesen most is egy platform-ügyességi játékról van szó, melyben szűkösre szabott időlimit mellett kell teljesítenünk a különböző szinteket.


Fighting is Magic


Bár a játék eredeti verziójának a munkálatai hivatalosan megálltak, a közkézre adott alpha verziót a rajongói közösség folyamatosan fejleszti, így végül mégis elérheti azt az állapotát, amit a készítők megálmodtak. A játék legfrissebb verzióját hamarosan elérhetővé teszem ezen a linken keresztül.


6 megjegyzés:

  1. Kettő dolog:
    Először, az Equestria Girls, tudomásom szerint, nem egy sorozat lesz, hanem egy mozi-hosszuságú one-shot rajzfilm.

    Második, hogy én hozzátenném azt, hogy Mane6 elkezdte újrafejleszteni a játékot, eredeti karakterek használatával, Lauren Faust jóvoltájából, és egy sikeres kampány részvétele után használhatják a SkullGirls-nek a Z-Engine-jét.

    Hozzákapcsolódilag kérdezném, hogy mi az az "Update.rar", az eredeti Fighting is Magic leak verzió archívumja mellett?

    VálaszTörlés
  2. Akkor valószínű, hogy én értettem félre valamit és az időpontok a film ismétléseire vonatkoznak és nem egy-egy epizódra. Az eddigi híradások, amiket találtam, még sorozatról szóltak.

    Az update pedig három karakterhez tartalmaz elvileg frissítést, de dokumentációt nem találtam hozzá, hogy tulajdonképpen mit is változtat. Nekem eddig egy korábbi leak verzió volt meg, amiben csak négy szereplő volt benne, update nélkül pedig ezt még nem próbáltam.

    Az pedig még jobb, ha az eredeti csapat is folytatja a munkát az eredeti változaton, így minden bizonnyal gyorsabban végeznek.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. nekem nem müködik a játék kidob egy fekete ablakot 1 másodtpercre utána kiirja hogy: Execute Some Files Extraced From FightingIsMagic.rar were modified or new files are created. Do you Whis to put them to the archive? le igenzem megcsinálja de utána semmi ugyanezt dobja ki

    VálaszTörlés
  5. Azért van, mert ki kell csomagolni a játékot, nem pedig a tömörített állományból futtatni.

    VálaszTörlés
  6. A második évad torrentjével csak annyi most a baj, hogy nem seedeli senki. Meg is tudom érteni; majdnem 24 gigabyte... Viszont nekem csak a feliratfile-okra lenne szükségem. El tudná valaki küldeni a babkaro(kukac)freemail(pont)hu címre? Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés