2013. április 8.

Fanfic: Nite - Fagyott Láng

[Felnőtt, Kaland, Erőszakos]

 Sok évvel ezelőtt, egy földalatti titkos laboratóriumban megszületett valami, aminek sohasem lett volna szabad. Most eljött az idő, hogy kiderüljön, Equestria sorsa örökre megpecsételődött-e, vagy mégis van még remény.6 megjegyzés:

 1. NIIITTTEEEEE MÉG MA ELOLVASOM :333

  ne ne olvasd el akkor megint várhatsz amíg megírja a következő fejezetet

  DE NEM BÍROM KI :C

  tudod... én se :C

  AAAAAAAAAAA

  aaaaaaaaaaa

  VálaszTörlés
 2. ezen azért jót röhögtem :D :D
  mint valami narkós :D

  VálaszTörlés
 3. party drogról hallottam de ehez nem tudom mit kell szedni tele van az egész töltelékkel mint az lábrahúzható nÄjlonzacskó

  VálaszTörlés
 4. tisztelem a véleményed, bár szerintem az írás/olvasás kicsit olyan, mint a szex. lehet elkapkodni, lehet nyújtani, ki hogy szereti ;)

  VálaszTörlés
 5. Imádtam az olvasás minden egyes percét, nagyon magával ragadott a mű, de a befejezésen sajnos csalódnom kellett... Valahogy egyáltalán nem erre számítottam :///

  VálaszTörlés
 6. Igen, és teljesen igazad van. A vége finoman szólva el lett kefélve. Tanulság: ne kezdj neki az írásnak, ha nem tudod, hogyan akarod befejezni... A következőben, a "szilánk és szénacélban" már sejtettem, hogyan lesz vége, így azt hiszem, ott sikerült elkerülnöm ezt a hibát. Ha nem rettentenek el a kicsit elrugaszkodott történetek, nézd meg azt is :)

  Köszönöm, hogy azért elolvastad!

  VálaszTörlés