2013. február 3.

Pónik a Nürnbergi játékvásáron és új játék a Hub oldalán



A Hub oldalán rendszeresen bukkan fel egy-egy apró flashjáték a sorozataikkal kapcsolatban, most a pónik kaptak újabbat.

Ebben egy akadályversenyt futhatunk három pónival, akiket a hatosfogatból válogathatunk össze, minden fajból egyet-egyet. (A titkos kód, ha kéri: hubtv)


Az idei Nürnbergi játékvásáron felbukkantak a pónik, és ha már megérkeztek, akkor egyből nagy számban és széles választékban.

A korábban már itt is jelzett Nici plüssökről kaphattunk pár remek képet, melyeken a többi szereplőt is láthatjuk, valamint azt is, hogy több méretben érkeznek majd a kedvenceink.


A Funrise is beszáll a póniplüssök terjesztésébe, bár a figuráik talán nem olyan szépek, mind a hat főhősről készítenek azonnal, és talán hamarabb várható náluk más pónikról is figura.


A Universal Trends szintén készít hamarosan figurákat, melyek inkább a blindbages példányokra emlékeztet, ezekről sajnos kép nem áll rendelkezésre, ám a kósza hírek alapján ez lehet az első "hivatalos" figura, ahol Applejack megkapja a rendes kalapját.

2 megjegyzés:

  1. OMG ezek meg hogy néznek ki :'DDD

    VálaszTörlés
  2. A Nicis plüssök nagyon jók, de ez a Funrise... Miért lett G1-es az alakjuk? :(

    VálaszTörlés