2013. január 18.

Minimax javít és rajongói változat





A korábban sugárzott This Day Aria az ismételt adások során új szinkronnal bukkant fel a tévécsatornán mely jelentősen jobb szöveggel és élvezhetőbb énekszinttel bír.



Ha ez még mindig nem tetszene, akkor egy rajongói változatot is tudok mutatni, mely igencsak kellemesre sikerült, remélhetőleg lesz még több hasonló is ezekből:


A fenti videó közelében a Smile, smile, smile is fellelhető.

10 megjegyzés:

  1. Szerintem ez az új változat nem lett jobb,legfeljebb egy picivel,viszont a rajongói változat nagyon jó lett :D Kár,hogy kicsit halk.

    VálaszTörlés
  2. mind a kettőre ráfért volna egy hangmérnök.

    ettől függetlenül sokkal jobbak mint az eddigi volt, nem is tudom, melyiket szeressem. remélem, a rajongói verzió is elkészül az új szöveggel és kicsit hangosabban, akkor egyértelműbb lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Az újra vett változat szvsz elég nagy előrelépés (az eredetihez képest mi nem), mégis sikerült porba alázni a rajongói verzióval. :D

    VálaszTörlés
  4. Jé, a This Day Aria az a mi és a minimax dalszövege összemixelve

    VálaszTörlés
  5. A rajongói változat szerintem simán egy színvonalon van az eredeti angollal. Félelmetesen jó lett.

    VálaszTörlés
  6. Hát nem tudom az eredeti magyar szinkronos még mindig .... :D A rajongói verzió ami élvezhető sőt több is de sajnos az ilyen dalok mint egyéb mások is eredeti szöveggel az igaziak :)Én az elejétől fogva angolul néztem :D és amint meghallottam ezt magyarul(eredeti minimax) hát ... egy pár nap álmatlan éjszaka :) Mellesleg gratula a kislánynak :D

    VálaszTörlés
  7. Az újról csak annyit,hogy sokkal jobb lett,de nem az igazi. Még így is utolsók közt van a többi nyelvtől.
    A rajongói változattól egyenesen kirázott a hideg, szerintem eszméletlen jó lett. Igaz, hogy nem mindenhol rímel, de legalább a kedvenc részemet("a szívemben nincs hely") jól kiénekelte. Gratulálok neki!

    VálaszTörlés
  8. 712ispder19071sok hülye! magyar szinkron= álmatlan éjszaka igen? hát nektek biztos brónik!! nektek semmi se jó!! amíg nem volt szinkron azon sírtatok..
    mos hogy meg van... örültök? á nem!!
    fikázzátok a hangokat hőbörögtök panaszáradatokat írtok... jól mondja a fox news óriásbébik vagytok!! mind!!! kivétel nélkül!!!

    VálaszTörlés
  9. Megint névtelen annyira nagy embernek akartok tűnni de még a neveteket se meritek a "mondandótok" mellé bigyeszteni. :D
    Gratulálok.
    Visszatérve igen és közöd ?
    Elárulom neked a választ semmi !
    Azt csinálok amit amikor akarok. És még egyszer ha annyira nagy kisfiúk/kislányok vagytok legalább a neveteket írjátok mellé mert ez így elég .. szövegelni tudsz de felvállalni hogy ki vagy azt már nem :D Pathetic and miserable.

    VálaszTörlés