2013. január 30.

Hírek az évadzáróról

Ez a hír már túlságosan spoileres, hogy a többi közé vegyítsem, és egyébként is megér egy saját bejegyzést. Tovább olvasni csak saját felelősségre!

 


Most már biztos, hogy az évad végére kedvenc egyszarvúnkból alikornis hercegnő válik. A sorozat egyik írója, Meghan McCarthy nyugalomra int minket, a változás pusztán fizikai lesz és a személyiségét érintetlenül hagyja. Az író szerint "Mi nem akarunk változtatni azon, hogy ki is ő, a karakterén, mert ő bizonyosan egy olyan valaki, akire mindenki büszke, hogy ismeri és szereti. Nem hiszem, hogy a hercegnővé válása igazán megváltoztatja, úgy gondolom csak új kihívásokkal állítja szembe."

23 megjegyzés:

  1. "Most már biztos, hogy az évad végére kedvenc egyszarvúnkból alikornis hercegnő válik."

    Rarity? Akkor miért Twilight képe van kinn?

    VálaszTörlés
  2. Na látod, az egy nagyon jó kérdés. Fel kéne dobni Meghan Twitterjén is. :)

    VálaszTörlés
  3. WOW na erre nem számítottam :D

    VálaszTörlés
  4. De akkor lesz 4. évad is vagy ezzel lezárják az egészet?

    VálaszTörlés
  5. Amennyire én tudom, a 4. évad biztos. Amikor bejelentették a rövidebb harmadik évadot, rögtön kezdték oszlatni az aggodalmat, hogy negyedik is lesz.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon rövid lett ez az évad! :O
    Amúgy tetszik az új Twi! :D

    VálaszTörlés
  7. Legyen, bár nem lelkesedek érte. Nem tudom hogy a hercegnő lét hogy fog azzal az elvvel összejönni amit S1E2-ben feszegetnek. Elvégre egy főméltósághoz alázatosak a barátai is, hiába visszafogott az illető.
    Még egy kérdésem lenne: Kész, Twi eléri a tanulmányainak a maximális szintjét és már nem szükséges hogy Celestia tanítványa legyen?

    VálaszTörlés
  8. Én sem gondoltam volna...De őt eddig is előtérbe helyezték.Miért kell még jobban elnyomni a többieket?Úgy tudom ők a Mane 6. Nem Twilight és barátai.

    VálaszTörlés
  9. hát jah szemét epizódíró!!! dögöljön meg!!!!

    VálaszTörlés
  10. Princess Twilight Sparkle!

    Amúgy én most arra tippelek hogy celestia haldoklik és twilight-ra bizza az uralkodást.

    VálaszTörlés
  11. Azért a szemét nem kel kikaparni csak azt mondtam h nekem nem tetszik az ötlet :)Amúgy én is azon agyalok hogy miért lesz új hercegnő de az alikornok örök életűek nem ? o.OVagy az is ehet hogy 3 hercegnő lesz ?!

    VálaszTörlés
  12. Az alikornisok örökéletét a rajongók találták ki, habár a harmadik évadban szinte mindegyik rész fanficeken alapul...

    VálaszTörlés
  13. Áhááááá.Köszi ennyivel okosabb lettem :)De egyébként ha az előttem szólónak van igaza és Celestia halálán van az úgy már tényleg nem kislányoknak való.Egy okkal több amivel megcáfolhatjuk ezt. :D

    VálaszTörlés
  14. ha twilight-nak lessz szárnya akkor legyen shining armor-nak is rainbow dash-nak meg szarva én amúgy sose hallottam a sorozatban hogy magukat mane 6 vagyis sörény 6-nak nevezték volna de nagyon illik rájuk ha meg a rajongók is is számítanak és értékelik a munkájukat akkor biztos van bőven nyersanyag amiből ki lehet egészíteni a 3. évadot lehet a hasbro-nak most nagyon elgurult a gyógyszere ott van a brony documentary 12 dodot kérnek érte pedig nem áll másból mint a bronyk elmondják a véleményüket inkább örülnének hogy egyre népszerű a sorozat

    VálaszTörlés
  15. Hát én kíváncsi leszek az utolsó epizódra hogy Twilight alicorn lesz:D De először várjuk meg míg levetítik és akkor mondhatunk véleményt de én érzem hogy jó lezárása lesz a 3.évadnak és remélhetőleg lesz 4.évad mert azért pár dolog nincs lezárva(pl:a cukijegy lovasoknak nincs meg a cukijegyük,vagy rarity és spike kapcsolata,szívem szerint jó lenne ha összejönnénekXD).Viszont ha Twilight tényleg hercegnő lesz akkor hogy lesz ideje a barátaival foglalkozni hiszen akkor az uralkodással kell foglalkozni de reméljük nem ez lesz:D Szóval még csak várakozzunk,várakozzunk:)

    VálaszTörlés
  16. Azt írja, hogy újabb kihívásokkal állítja szembe.De ha az utolsó epizódban koronázzák meg akkor muszáj 4. évadnak lennie vagy akkor hol vannak a kihívások nem ?Szóval szerintem lesz 4....Legalábbis remélem :)

    VálaszTörlés
  17. Amúgy ami a képen van rajta az nem valami hálóköntös? Bizonyára illik egy koronázási ceremóniára :D

    VálaszTörlés
  18. Kíváncsi vagyok, hogy ez a változás mennyire osztja meg a bronykat és az MLP fanokat, de az biztos, hogy nekem nem jön be sem az, hogy Twilight Sparkleből alicorn lesz sem az, hogy Equestriában a legfelső írányítói tisztségeket alicorn hercegnők látják el. Ehhez jön azon véleményem, hogy Twilight Sparkle számára ez a hercegnői olog hosszú távon felérne egy átokkal, de erről majd később nyitok vitatémát a fórumon.

    Ui: Szerintem az alikornisok is halandók, még ha sokszorosan túl is élik az egyszerű pónikat

    VálaszTörlés
  19. semmi meglepő nincs benne. már a kristály birodalom ep.-nél is volt hintés hogy twilight nem csak tanulgat, de specifikusan felkészitik valamire. ha már van nap meg hold, a csillagoknak is ott a helye.
    amúgy meg ha személyiségen nem változtat akkor nem nagy 'vasziszdasz' de van egy sejtésem hogy csak időleges lesz. de én azt hiszem hogy a vezetés/szervezés szeretete alkalmassá teszi hogy vezető alikornis legyen vagy mi

    VálaszTörlés
  20. Még annyit, hogy remélem, hogy Twilight nem fog tudni automatikusan repülni mert az nem lenne olyan érdekes, mintha Fluttershynak és Rainbow Dashnak, no meg esetleg Candacnek kéne megtanítani Twilightot repülni.

    VálaszTörlés
  21. Cake ikrek --> probably not.

    VálaszTörlés