2012. december 28.

Póni zene #01: dBPony

Első valódi bejegyzésemmel még csak keresgélek, hogy mi is lenne az az irány, amibe el kellene mennem. Úgy gondoltam egy egyszerű gyűjtemény helyett inkább választok egy témát, pontosabban egy előadót, és őt próbálom alaposabban megismertetni.


Ennek alanya lenne dBPony, aki egyike azon zenészeknek, akiknek a nagyszerűbbnél nagyszerűbb pónis zenéket köszönhetjük. Szeptemberben debütált "Oh Sweetie Belle" című számával, ami ismeretlensége ellenére is népszerűvé vált. Egy youtube-os közösségi szavazáson beválogatták a hónap tíz legjobb brony zenéje közé, ahol a hetedik helyezést érte el. Szerzeményei sokszor soron kívül önálló bejegyzést kapnak a legnagyobb brony portálon, az Equestria Daily-n is.

A számok alatti linkben a hozzájuk készült háttérképet/borítót találjátok. Ha esetleg alaposabban szeretnétek megismerni, követhetitek Tumblren vagy facebookon.






Frissítés:

1 megjegyzés:

  1. jó pont, hogy barátunk zenéjében fellelhetők igazi hangszerek, ellentétben a sok sequencerhuszár percek alatt összedobott számaival.

    sajnos nekem egy kicsit túl puha, vokált pedig szinte csak jackleapp-től vagyok képes elviselni (meg néhány ilyen kivétel akad mint pl swagberg :D )

    VálaszTörlés