2012. október 2.

Starpony Troopers Lasertag Találkozó - Összefoglaló


A háború lezajlott. Sok vér folyt és alig maradt túlélő... áh dehogy is! Jó buli volt ez a lasertag!
22 fő vett részt a harcban így 11-11 fős csapatok küzdhetek meg egymással. Két csapatot alakítottunk ki: Pónik vs Changeling-ek. De most nem a jó aratott győzelmet...

A Pónik csapata helytállóan küzdöttek. Igaz nem voltak olyan barátságosak mint a sorozatban de egy háborúban más módszerekhez kel folyamodni. De sajnos nem volt velük a harmónia elemei.

Changeling-ek csapata sem alkalmazkodott a sorozatban lévő megfelelőjükhöz. Nem másolták ellenségeiket de nem is baj mert így változatosak voltak a menetek. Chrysalis királynő büszke lehet rájuk.

Infravörös töltények szaggatták a fejeket, gránátok repkedtek a házakban, hogy az ellenség életét lenullázzák. A játék megmozgatta a résztvevőket és mindenki jól érezte magát a játék közben. Mindent köszönünk a Lasertag.hu csapatának! Korrektek voltak és jól vezeték a harcokat.

De a játék befejezésével nem lett vége a mókának. Átvándoroltunk Normafa hatalmas mezejére és egy mini piknik kíséretében szórakoztunk tovább.

Képek ITT és ITT letölthetők!

Összességében jó kis nap volt ez, sok nevetéssel és mókával. Köszönöm minden bronynak és pegasisnek a részvételt és remélhetőleg látjuk egymást a következő találkozón, ahol megünnepeljük Nightmar Night ünnepét! Addig is brohoof mindenkinek!
Inchay N. Hellwalker