2012. szeptember 12.

Brony Pizza Party


Üdv minden olvasónak! Lemaradtatok a Lasertag találkozóról? Akkor bepótolhatjátok a hónap végén egy szelet pizza mellett! 


Erdős Kinga eseménye felett nem szabadna elsiklani ha már minden bronynak és pegasisternek szól!
Az esemény a KöKi Terminál-ban az éttermeknél lesz a gyülekező ahol szeptember 30. 14:00-től várunk mindenkit szeretettel. De ha ott nem találtok minket akkor már kivonultunk a tetőtérre. 
Nincsen megkötés. Bátran gyertek és bármikor elmehetek, addig dumálunk, eszegetünk, hülyülünk ameddig akartok.

Tombola is lesz tartva ha elegendően jelentek meg! (200Ft/szelvény áron értékes nyereményekkel amit a Szivárványgyár biztosít)

És aki pónis pólóban jön az részesül egy ingyen nagy szelet pizzából és egy kis kólából! A készlet erejéig úgy hogy, érdemes időben érkezni ;)

Sok szeretettel várunk benneteket és addig is brohoof! 
Erdős Kinga  &  Inchay N. Hellwalker

10 megjegyzés:

  1. Ha nem kell dolgoznom aznap jó eséllyel elmegyek :)

    VálaszTörlés
  2. Nos a Lasertag-re azért nem mentem, mert nem érdekelt viszont ez a Pizzás érdekel bár még nem tudom, hogy ráérek-e akkor.

    VálaszTörlés
  3. Majd elfelejtettem. Azért valamiről felismerjük a csapatot? Csak a tisztánlátás végett nehogy a végén egy szerb szabadcsapatnak köszönjünk véletlenül X3 Engem fel fogtok ismerni mert olyan póló lesz rajtam, amin ez az avatarom fog virítani :3

    VálaszTörlés
  4. Klassz..a szomszédban lesztek,erre pont dolgom lesz..XD

    VálaszTörlés
  5. Prince pegacorn

    Szerintem elég felismerhető lesz a csapat. Csak figyelni kell a pónis fölsös tagokat. biztos fogsz találni legalább egyett. de ha mégsem, (amit kétlek) itt egy telefonszám, ezen bátran lehet zaklatni és nem kell félni nem harapok.
    06702650680

    VálaszTörlés
  6. Wakatta! (értettem) Akkor majd ott talizunk :) Csak találjak oda mert megmondom őszintén életemben nem voltam még ott (lol) X3 Mármint bent a terminálba az állomást meg magát a helyet még megtalálom, de majd fog sikerülni :)

    VálaszTörlés
  7. A dolgok mostani állása szerint nagy valószínűséggel tiszteletemet tudom majd tenni. XD
    Everypony számára könnyen felismerhető leszek, ugyanis lesz nálam egyetlen rózsaszín árnyalatú Celestia is elvégre milyen brónitali az, ahol nem teszi tiszteletét legalább egy a két hercegnő közül? (vagy akár mindketten? talán rá tudom beszélni Lunát is, remélem még nincs programja vasárnapra) XD

    VálaszTörlés
  8. Bocsánat az alábbi complainemért, de megkérhetem majd, hogy a vasárnapi találkozók ne legyen hagyomány, mert én olyankor megyek vissza Szombathelyre.

    Az a helyzet nálam, hogy most külön megbeszéltem a lakóotthonnal, hogy hétfőn várjanak vissza a Lasertag party után, miközben általában vasárnap mennék vissza minden 2. hétvégén. Akkor egy ügyeletes hétvége lett volna, ahol a lakóotthonban maradunk, hárman, tehát olyankor kikértem egy kiszabadulást Budapestre. Most mégegyszer nincs kedvem kikérni egy hétfői visszatérést, főleg nem, ha korán kell kelnem a vonatomhoz, bár viszont azon a héten eleve hazamegyünk...

    Ezért nem szeretném, hogyha ez a vasárnap elkezd hagyomány lenni, és bocsánat mégegyszer a selfish kérésemért.

    VálaszTörlés
  9. A Lasertag találkozóra nem tudtam eljönni mert olyan torokgyuszit kaptam hogy még most is fáj. igaz már nem olyan erősen mint aznap mikor meg kellett volna jelenjek, de gondoltam a brony teamet nem teszem ki ilyen vírusnak. Ezen a találkozón már ott leszek ha addig élek is!

    VálaszTörlés