2012. augusztus 1.

Starpony Troopers Lasertag Találkozó - Trailer


Üdv minden kedves bronyt és pegasistert! Szeptemberben megrendezésre kerül egy csapatépítő program: Lasertag!

 


Figyelem! --» Szeptember 22. Szeptember 23.-án ismét találkozunk hogy két csapatba rendeződve egymás oldalán harcoljunk szeretettel és toleranciával ;) Részletes információt később kaptok, de jelentkezni már lehet is az e-mail címemen! netekel@gmail.com


Ami biztos, hogy ITT lesz megtartva a találkozó! Szóval 2500-3000Ft-ig (jelentkezők létszámától függ) terjed a játék ára (minden felszereléssel)! 2 óra harcról lenne szó amit a szeretet jegyében tennénk. 
A gyülekező valószínűleg a Westend és Népliget párosnál lesz. A lasertag után a megszokott Osterbrau-ba mennénk enni és inni kifulladásig (1000Ft helyfoglaló amit 100% le lehet fogyasztani).  
Figyelem! A lasertag részvételéhez és az Osterbrauban való helyfoglaláshoz át kell utalni előre a kifizetendő összeget! Szóval 1-2 héten belül megkapjátok a pontos információkat, hogy hova és meddig lehet átutalni a jelentkezésre a pénzt!
Addig is további szép nyarat mindenkinek és hamarosan újra jelentkezem a részletekkel! *Brohoof*

Inchay N. Hellwalker 

2 megjegyzés:

  1. Lasertag. Szeptember 22. IRL fps.
    Na erre én jelentkezem :D
    Ez nagyon jó, hogy kapunk másfél hónap preparáció időt, mert így össze tudom szedni az ösztöneimet, össze tudom írni részletesen mire kell készülődnöm, meg a más egyéb preparációi káosz...

    Kíváncsi vagyok milyen gamemódot játszunk...Team Deathmatch? Capture the Flag (vagy Pony)? Control Pont?

    VálaszTörlés