2012. június 10.

Fanfic; Balkányi Tibor - Huntie találkozása a Mane6-el

Balkányi Tibor - Huntie találkozása a Mane6-el
[normál; humoros]

Egy általunk jól ismert gonosz szereplőt játszott hős, Gaston, aki a szörnyeteggel harcolva lezuhan. Átesik egy időkapun és megismerkedik a Hatosfogattal, e közben sok olyan
képességet fedez fel magában, amivel támogatja újdonsült barátait. Ponyville egy újabb tehetséges és értékes baráttal lesz gazdagabb.

9 megjegyzés:

  1. Silence the Unicorn2012. június 11. 9:18

    Bocsi, de valakinek meg kell lépnie ezt. :( Az írásod kb ezzel egyenértékű:

    http://www.youtube.com/watch?v=zGlaR_BtS90

    Olvass több minőségi Fanfiction-t.

    VálaszTörlés
  2. az előttem kommentelőnek sajnos igaza van. sejtem hogy elég fiatal vagy ezért is nem reagáltam negatívan, de ne csüggedj ha szeretsz írni akkor fejlesztheted magad elég szépen ;)

    VálaszTörlés
  3. Azért írjátok ezt, mert Spy-ok vagytok, esetleg trollok, vagy irigykedtek a művemre, de még az is lehet, hogy nem olvastátok el rendesen a történetet?

    A minőségi fanfiction-öket írók is néha fűbe harapnak ezt azért ne felejtsétek el. :)

    VálaszTörlés
  4. Trollok, irigyek? :D Erre nem hinném. Az ilyen hozzászólássál meg már minősítetted is magadat.

    VálaszTörlés
  5. Tudod mit... rendben. Ha neked ez kell.

    Egy napig érleltem azt a kommentemet, hogy végtelenül erkölcsösen és visszafogottan tudassam veled, hogy mi a helyzet a műveddel. Azonban a jelek szerint feleslegesen vesződtem vele, mert te az eredeti nyers verziót érdemelted volna. Szóval akkor itt van az, amit kb eredetileg akartam volna írni. Pozitív dolgokat ne keress majd, mert nem lesz, ahogy a művedben sincs.

    Kezdjük az elején.
    -Egy kínszenvedés olvasni. Kb olyan, mintha MLP G3.5 nézésére kényszerítenének. Csak az első fejezetet tudtam rendesen végig olvasni, de ahhoz is 4x kellett neki fognom.
    -A történet csapnivaló, logikátlan és unalmas. Semminek nincs értelme és meg sem próbálod megmagyarázni az eseményeket az esetek nagy részében.
    -Külön kitérnék a szereplőkre. Az, amit a Mane6 tagjaival tettél arra nincs bocsánat. Hogy merészelted ezt tenni? Az egész történet arról szól, hogy a M6 nyalja a főszereplőd seggét és totál idiótáknak vannak beállítva annak ellenére, hogy a te karid az idegen a világukban. Arról nem is beszélve, hogy személyiségük semmi. Mind ugyan olyan üres és egyforma. Csak annyi a funkciójuk a történetben, hogy legyen kihez beszélnie a karidnak.
    -A megoldandó problémák a történetben siralmasak. Nem tudnak a pegazusok versenyt tartani, mert esős az idő? Rainbow Dash is tehetetlen? 10 mp alatt kitakarítja egész Ponyville felett az eget, de néhány viharfelhővel már nem bír, úgy hogy minimum 300 másik pegazus van még Cloudsdale-ben (Lehet, hogy inkább 3000, de lényegtelen.) Ehhez komolyan egy mágikusan feltuningolt !!!Föld Póni!!! kell, akit utána még kancellárukká akarnak koronázni... Give me a f*cking break...
    -Mindezek után az, hogy fogalmazni nem tudsz, fantáziád nincsen és még a nyelvtanba is bele lehetne kötni néhol, az már csak hab a tortán. Komolyan... A képek híján azt se tudnánk, hogy néz ki a karaktered.
    -És az előbbiek miatt még a terjedelemre sem tudok jót mondani, mert így kb 16 oldalon keresztül kényszeríted rá az olvasót, hogy ezt a szennyet olvassa.

    Zárásként a kategóriáid. Külön örülök, hogy Falling nem tette még be sem a Normál sem a Humoros kategóriába. A történeted nem hogy nem hű az MLP:FiM-hez, de egyenesen sárba tiporja az egész sorozatot. Humorosnak pedig egyáltalán nem humoros, hacsak nem egy viccnek szántad ezt.


    Na, ennyit a történetedről.

    Akkor most a személyeskedő megjegyzéseid. Hogy merészelsz Spy-nak és troll-nak nevezni? Névvel írtam, amit írtam, hogy legalább minimális fogalmad legyen arról, ki húzta le a műved. A minőségi fanfiction írókról pedig csak annyit, hogy te meg sem közelíted őket. Pontosan olyan vagy, mint a karaktered. Beképzelt, egoista és nem akarod elfogadni, hogy valami nincs rendben az írásoddal, mert elvakít a saját fényed. Egy minőségi Fanfiction író, egy olyan komment után, amit én írtam, nem nekiáll vádaskodni, hanem megkérdi, mi a baj, mert nem érti. A storid FimFiction.net-en 1 órát sem élt volna túl, mert minimum 50 negatív szavazattal küldték volna a szemétba, ahova való.

    És hogy most valami személyeset is írjak. Én komolyan megörültem, amikor megláttam a történetedet a hírek között, mert beszéltem veled korábban Chat-en és értelmes embernek tűntél. Egyáltalán nem ezt vártam tőled.

    És akkor az egész kommentem zárásaként:
    A történeted unalmas, összecsapott és értelmetlen, amit én legfeljebb elrettentő példaként tartanák meg a FanFiction szekcióban. A helyedben én írnák Fallingnak, hogy szedje le, csak hogy megkíméld magad a további megaláztatásról. És ha még egyszer FanFiction-t írnál, kérlek tedd meg magad és a mi érdekünkben, hogy valakivel olvastasd el előre. Sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad.

    Na, jól kitomboltam magam. :) Köszönöm annak, aki végig olvasta.

    Tisztelettel:
    Silence the Unicorn

    VálaszTörlés
  6. Gondoltam, hogy valamikor elolvasom, de egy ilyen kritika után... Ez azért durva volt. Én ilyen nem szeretnék kapni, de ha mégis kapnék, akkor tuti, hogy felhagynék az írással!

    U.I.: Itt mit jelent a Spy? (Tudom, hogy magyarul kém, de itt biztosan mást jelent)

    VálaszTörlés
  7. Amit silence mondott, valamint ez egy szövegkönyv szerkezethez is rossz ábrázolás, néhány helyen túl sok az információ, ahol meg kellene ott alig van. A sorokat tördelése talán javítana, de csakis a külalakján. De hát ez az én véleményem, gyakorlatilag a színészi ágakon voltam egy ideig, egyszer az a lehetőségem megszűnt, no es hát akkor most itt vagyok és tudom, hogy ez lehetne jobb is.

    VálaszTörlés
  8. Na akkor én is beleszólnék ebbe, habár a mondandóm lényegét már el is mondta Silence ( köszi, hogy megkíméltél a gépeléstől) én eddig az összes az oldalon megjelent fanficet elolvastam voltak köztük jók és szerethetően bugyuták is DE ami kiverte nálam a biztosítékot az "A hétezredik" című mű volt. Egyszerűen undorító egy fic volt (nem olyan szempontból mint a Cupcakes lelkek) annál történt az ominózus eset hogy abbahagytam a fic elején mert egyszerűen nem bírtam egy olyan s***t olvasni. Reméltem hogy soha többet nem kell még egy ilyen művet látnom. Sajnos nem így lett. Nem szeretném ismételni Silencet de azért tényleg olvashatnál néhány komolyabb ficet és esetleg azokból meríteni ötletet de semmi képpen se írj még egy ilyen összecsapott zavaros izét!

    VálaszTörlés
  9. Az arcom,miután elolvastam az egészet:
    http://www.myfacewhen.com/i/440.jpg

    Nem vok jó fanfic író,és ritkán kapok ilyen agyzsibbadást egy fanfictől,de ez....Ez má fájt.Nagy-nagyon fájt.

    VálaszTörlés