2012. május 1.

Tavaszköszöntő Piknik: Margitsziget Meet! - Summarum

 Tavaszköszöntő Piknik: Margitsziget Meet! - Summarum

Hát... ez is lezárult... Mert "minden dolog, aminek kezdete van, egyszer véget is ér"...:(
No, de félre a búval, mennydörögjön Equestria egén az, hogy (Barney Stinsont idézve), ferge.... nem. Fergeeee... nem, várj még. Fer-GEEEEEE-teges volt!!!


A napot egy villámgyors gyülekezővel kezdtük; egyrészt a már megszokott Népligetben (csak most hiányzott a hó), másrészt a WestEnd előtt. Még bevásároltuk, amit kellett, aztán go!



Ámbátor kellett néhány nyílvessző a térdbe, de csakhamar megtaláltuk a becélzott víztornyot, fák hűs árnyékával (hűs fák árnyékával... árny fák hűsével... öhm, hagyjuk). A lobogónkkal magunkévá tettük a földet (if you know what I mean), és lecihelődtünk.


Élelemkészletben nem szenvedtünk hiányt. De komolyan: ezzel a mennyiséggel egy medium szintű zombi-apokalipszist is átvészeltünk volna!


Hű póni-társaink természetesen elmaradhatatlanul követtek minket, mindenhová.:)


Egyre-egyre népesebbé (és színesebbé) növekvő társaságunk hamar feltalálta magát, különféle programokkal; volt itt Uno-Pony kerekasztal, fanart bázis, fa testápoló megmérettetés...


...aszfaltrajz csoportosulás...



...aztán, mindenki legnagyobb örömére, megérkeztek a cosplay pegasisterek is (többnyire sisterek, legalábbis... de hát paróka alatt nem mindegy?), még inkább szivárványszínűre indukálván a hordát.


Jackass! Lockie és Aaron testvéreink jóvoltából a pukkasztás 20% cooler lett, midőn beizzították a kétlóerős négykerekűt, ami egyre népszerűbbé vált... aztán persze a nem túl példamutató "pedagógust" is számonkérték.:P


...és aztán... a rejtélyek és találgatások övezte meglepetés-program! Ugyan valószínű, hogy fél Margitsziget rajtunk röhögött, de én mondom: megérte! És hogy ne röhögjön a szervező, hogy trololo: szívatásokat kitalálni könnyű... Szerény kék személye is esett-kelt a többiekkel.:)
Tehát, a program: Sisterhooves Social, avagy Nővérek Nagy Napja! Ennek fényében elsőként kisorsoltuk a szerencsés (muhahaha) nővéreket (lett légyen az illető kanca vagy csődör, nem számított).


Hat versenyszámon keresztül mérhették össze egymás ügyességét, gyorsaságát, kitartását, és ami a legfontosabb: összedolgozását (lévén csapatmunkáról volt szó) a játékosok. Első körben egy kis bemelegítő Váltott Galopp...


...amit kihagyhatatlan tojás-egyensúlyozás követett, kanálon. Izééé... pingpong labda, mert a tojás túl sok fityingbe kerül, és bizony-bizony összetört volna jónéhányszor...


...majd Öszvérvágta. A képek magukért beszélnek.XD


Negyedik hadművelet: labda-egyensúlyozás orral, és nem... "Smooch"... okay... nem mondok semmit se inkább... azt is halkan...


...térjünk is át gyorsan a pataszaggató, bukdács-generátor Háromlábú Futamra.:)



Hát, igen, nem sikerülhet minden elsőre.......



(A talicskás mutatványról, a hatodik számról - számomra rejtély, nem készült dokumentáció.)
A leggyorsabb három nyertes páros (3*2=6) kihirdetésével még nem ért véget a dolog: a kiérdemelt sister-plaketteken (Inchay munkája) és almás pogácsákon túl (LIKE APPLE PIE! - pitét viszont nem sikerült szerezni) három egyéb tárgyi nyeremény (Pegacorn felajánlásából) is kisorsolásra került az ideiglenes testvérpárok... mégpedig popcorn-flamózás megmérettetésben (paták használata nélkül!).


A nyertes nővéreknek drakulálok.:)



Inchay N. Hellwalker és nővére, Fehér Jepke által prezentálva ismételten lezajlott egy epikus tombola, nem semmi nyereményekkel...



DAFUQ?!
Luna hercegnő is benézett a meetre...

Summa summarum: úgy érzem, közösséget aktivizáló, megmozgató és a lehetőségekhez mérten mindenki számára szórakoztató eseményen vehettünk részt. Én legalábbis maradéktalanul élveztem. FUS-ROH-YAY!!!

Köszönöm mindenkinek a részvételt és a segítséget:
Falling Star

PS.: Május végén Vidámpark, ne feledjétek! Hamarosan hallotok még felőle.;)

Videók:














Képek:
Lockie képei
Allhearts "Scarred" Spike képei
Allhearts "Scarred" Spike képei II
Falling Star képei
Kolibry képei
Zilahi Ádám csoportképei
Zilahi Ádám képei

17 megjegyzés:

  1. Én nagyon élveztem! Ahogy már korábban is mondtam, "Még több ilyet!" =D

    VálaszTörlés
  2. Örülök.:)
    Ahogy írtam, jön, valószínűleg máj. 26-án.;)

    VálaszTörlés
  3. Falling.... PREPARE TO DEATH!! -.- Am jóféle tali volt ^^

    VálaszTörlés
  4. De sajnálom hogy nem mentem. :( Sajnos pénteken ballagás és rendbe kellett tenni a házat a vendég sereg érkezésére, utána persze éretségi és arra is kellett készülni. Amúgy nagyon jó lehetett már a képekből és a videokból nézve :)
    Sajnos a május 26 megint kilesz lőve (szivárványágyúval) mert júni 7 emelt töri szóbeli :( Nem baj legyünk pozitívak talán majd egy másik találkozóra vègre eltudok majd menni. :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus volt, olyan dolgok voltak, hogy csak szakadni lehetett és nagyon jól éreztem magam! :D

    VálaszTörlés
  7. Congratulations about successful bronymeet bratanki. Greetings from Poland.

    VálaszTörlés
  8. Ke-vé-éés? Láttad volna a korábbi meeteket.:D

    VálaszTörlés
  9. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... Pont akkor jövök haza külföldről :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Júni 3. nem lenne jó?

    VálaszTörlés
  10. Az már nem a májusi tali.:) Mondjuk júniusra nincsen terv. De hó elejére nem teszünk talit, nem szerencsés.

    VálaszTörlés
  11. De kár :( Annyira elakartam menni :((

    VálaszTörlés
  12. Kurvajó volt. Azóta EqD-re is kikerültünk \o/ Falling, pénzügyileg hogyan készüljek a májusi talira? (esetleg hűtőtáskával, a meleg ital nem finom ._.)

    VálaszTörlés