2012. április 26.

Tavaszköszöntő Piknik: Margitsziget Meet! - Emlékeztető; zárszó

Tavaszköszöntő Piknik: Margitsziget Meet! - Emlékeztető; zárszó

Mivel az időjárás-felelős pónik olybá tűnik, nagy egyetértésben napos időt jósolnak, így felhőtlenül tutibiztos, hogy a pikniket megtartjuk!

Időpont: 2012. április 28. SZOMBAT

Helyszín: Margitsziget, Margit-híd oldali szökőkút, majd víztorony alatti tisztás

Programok:

8-tól 10-ig: Gyülekező, két dimenzióban.
a) Inchay N. Hellwalker a WestEnd bevásárlóközpont főbejárata (vízesés) előtt gyűjti a népet.
b) Falling Star a Népligetbe (a buszpályaudvar melletti, de még a park előtti parkolóval övezett területen - kövesd a lobogót!) érkezőket vezényli. Ez esetben a népligeti csoport 9:30-kor indul tovább a WestEnd felé.

10-kor: A két egyesült csoport elindul a Margitsziget felé, és a Margit-híd oldali szökőkútnál 10:30-ig tart még egy utolsó gyülekezőt; aki esetleg lemaradna, itt felzárkózhat.

10:30-tól végkimerülésig: Piknik. Helyszín: a margitszigeti víztorony alatt elterülő tisztás. A később érkezők itt megtalálnak minket: keressék a legszínesebb csoportot!
Változatos programlehetőségek várhatóak, úgy mint nyílt fanart és fanfic csoportok (spontán alkotással), epikus beszélgetések, szabadtéri játékok (pl. frizbi, tollas; persze, csak ha hoztok kellékeket hozzá...:D)... éééééééés, egy nagyszabású meglepetés-program!
Utóbbiról annyit még, hogy bizony-bizony egy bizonyos epizódhoz erősen kötött lesz a dolog, és tessék felkötni a gatyát: aki részt vesz a megmérettetésen, annak le kell vetkőznie bizonyos gátlásokat, mert több mint valószínű, hogy fél Margitsziget a csoporton fog röhögni.:) De, pegazus-becsületszó: megéri!
Továbbá szeretnék minden leendő résztvevőt megkérni arra, hogy hozzon egy darab (fém) evőkanalat magával. Lesz ugyan tartalék, de véges készlet.
Illetőleg Inchay ismételten tombolát hirdet majd meg (200 HUF), ismételten egyedi készítésű nyereményekkel. Yay!





14:00-tól: Meglepetés-program. Részleteket majd a találkozón; akit érdekel, ennek kezdésére mindenképpen érjen a helyszínre!

Feltételek:

- Mindenki hozzon a piknikre elemózsiát, italt minimum 1.000 HUF értékben, megosztási (és lájkolási... jah, ez nem a FaceBook, sorry) célzattal. Más költség nem lesz úgysem, ez lesz tehát a kötelező belépő.
Közterületről lévén szó, alkohol nem javaslott, de mindenkinek saját felelőssége. Esti szállingózás után/közben úgyis lesz rá bőven egyéb lehetőség.

- Opcionális eszközök: pokróc, bármiféle szabadtéri játék (pl. frizbi, tollas), papír és toll, meg amit gondoltok. Csak a fantáziátok szabhat határt!

- Aki a meglepetés-játékon részt vesz, annak a belépő továbbá egy darab fém evőkanál kikölcsönzése! Lesz ugyan tartalék, de nem korlátlan mennyiségben...

- Mindenki igyekezzen a napra szükséges városi menetjegyekről ELŐRE gondoskodni (amennyiben nem rendelkezik bérlettel). A reggeli gyülekező alkalmával erre hagyunk elegendő időt.

Kérdéseiteket, észrevételeiteket nyugodtan tegyétek közkinccsé.

Hamarosan találozunk, addig is *brohoof*
Inchay N. Hellwalker & Falling Star

15 megjegyzés:

  1. Remélem sikeres lesz, és sok emlékkel térek vissza! :D

    VálaszTörlés
  2. Evőkanál?:D
    Miért? Pörköltet vagy paprikást főztök?xD

    VálaszTörlés
  3. Ha ti kiveszitek a versenyt a Sisterhooves-ből akkor ez lesz a legjobb tali :D

    VálaszTörlés
  4. Hi mindenki. Elnézést a más jellegű, nem témába vágó kérdésért, de Enormous Macintosh bácsi hova tűnt?

    VálaszTörlés
  5. Annyira kár hogy nem tudok elmenni de az apámhoz megyek aki bruckba lakik, és nem hiszem hogy elvinne de majd ha legközelebb lesz valami ilyesmi, ígérem ott leszek ^^

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Részemről hozok Muffint *.* és valami 2L-es póny köpetet :D

    VálaszTörlés
  8. http://www.youtube.com/watch?v=Sob1t-iUCmE

    Kötelező darab minden póni fan-nak ^^

    VálaszTörlés
  9. Ezt is túléltük :D

    VálaszTörlés
  10. Én félek... O.O Inkább othonom kis magyányában maradnék. xD Ááááh, elborult agyú társaság... ._. (Nem feltétlen rossz értelemben... xD)

    VálaszTörlés