2012. január 18.

Fanfic; Laczkó Balázs - Luna

Laczkó Balázs - Luna
[Dráma]

Az I. HunBrony Pályázat második helyezettje, fanfic kategóriában.

"Az igaz szerelem közé nem állhat semmi!" Szokták mondani. De ez nem igaz! A rontás mindig leselkedik rá, ahogy a vadász a vadra.
 És ha kilövi mérgezett nyilát, nincs gyógyír. Sok fajta méreg van, sokféle hatással, de a leggonoszabb talán az, amelyet Lunánál használt...

5 megjegyzés:

  1. Ibu figyelmébe ajánlom anon hozzászólását felettem: ez a fikázás. Általában két számjegyű IQ-val rendelkező egyének szórakoznak ilyenekkel. Figyelembe venni nem: érdemes.

    VálaszTörlés
  2. asszem Twilight is hercegnő lett am ha azok örökké élnek akkor mért nyúlt ki? kicsit logikátlan viszont Celestia felhozhatta Snowdrop történetét.viszont a fönti kritikákon kívül dráma létére tetszett!

    VálaszTörlés
  3. Tisztázás képen, most elmagyarázom, hogy miért így van megírva a történet, ahogy.

    1. Ha a dátumot megnézzük, hogy mikor is keletkezett a mű, akkor világossá válik, hogy a sorozat második évad közepe táján járhatott, vagyis akkor még nem tudhattunk Cadance hercegnőről, valamint arról sem, hogy bárkiből alicorn-t lehetne teremteni.

    2. Twilight itt még nem volt hercegnő, még a Hasbro fejében sem született meg ez az ötlet. :)

    3. Snowdrop rajongó által készített kisfilm. Akkor sem raktam volna bele a történetembe, ha a pályázat előtt lett volna a premierje.

    4. Az idő teltével egyre logikátlanabb lesz a történet. (sajnos) Pedig mindig próbáltam a legapróbb részleteket is helyesen, jól és érthetően leírni.

    Remélem nem voltam túl durva, nem szidásnak vagy ahhoz hasonlónak szántam. :)

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon ott volt! Szépet alkottál ismét Laczkó Balázs!

    VálaszTörlés