2011. december 21.

Új Fórum

Tessék egy véletlenszerű cosplay, csak mert óriási...
Mivel a jelenlegi (google) fórumra sokan panaszkodtak, Amcsi készített nekünk egy másikat, ami egyelőre tesztelés, illetve véleményezés alatt áll....
Jelenleg átmeneti tárhelyen tartjuk, a végleges költözés akkor lesz, ha szerzünk sajátot, de tesztelni már most is lehet. Regisztráljatok, készítsetek egyedi profilt, ezeket az információkat átmentjük a tárhelyre - azonban ne töltsetek fel túl nagy képeket, mert letöröljük.

A google groups viszonylag egyszerű és letisztult kezelőfelülettel rendelkezik (bár ezt sokan vitatják) azonban az új fórumban új lehetőségek garmadája áll majd rendelkezésünkre. Szignók, rangok, leírások, és sok egyéb módszer, hogy egyedivé és csicsássá tegyük a profilunkat. Egy ilyen fórumon rengeteg eszköz és lehetőség van rá, hogy magasabb szintre emeljük kis közösségünket, ugyanakkor kissé elzárkózzunk a külvilág elől. Természetesen jó egy igazán összetartó, egymást jól ismerő fórumos közösség tagja lenni, de én mégis kedvelem a google csoportokban a kötetlenséget, és hogy azok is hozzá tudtak szólni, akik annyira nem kívántak belefolyni a dolgok sűrűjébe.

Nyilván minden attól függ, hogyan éljük meg, én pedig nem látom előre, milyen hatással lehetnek a változások a közösségre, mindenesetre ez egy roppant fontos kérdés - amit nem egy embernek kell meghoznia. Megkérek még egyszer minden fórumhasználó olvasómat, hogy nézze meg az új fórumot (itt lehet) és írja le kommentben a benyomásait és véleményét, pozitívat és negatívat egyaránt.

8 megjegyzés:

  1. Kicsit furi, de tetszik. Az igazat megvallva nagy MLP fan vagyok, de idáig csak a háttérből figyeltem mizu. Nagyon tetszik az oldal. Igényes és szívesen időzök itt. :)

    VálaszTörlés
  2. Komolyan mégis mennyivel zártabb az a fórum, mint amit most használunk? Felteszem meg lehet oldani, hogy részben nyitott legyen anonim bejegyzések előtt is, és onnantól tényleg semmiben nem lesz kevésbé nyílt (már ha egy ízlés szerinti kamu címre készített regisztráció zártságnak tűnne)

    VálaszTörlés
  3. áháháhá amcsi ez tiszta MAT-nosztalgia...:'D

    VálaszTörlés
  4. Mivel a jelenlegi fórum működése többek gépén (pl. az enyémen :D) érdekes dolgokat produkál, én mindenképpen pártolom a költözést; és ami külön öröm: a bejegyzések szerkesztése, ami RP-ben igencsak hasznos lesz majd.:)

    VálaszTörlés
  5. Lehet kővel hajigálni, de nekem semmi bajom a mostani fórummal ^^

    VálaszTörlés
  6. Na lehet, csak sikerül a rendes nickemet elterjeszteni Atti2 helyett :D

    VálaszTörlés
  7. Én még mindig nem kaptam meg az aktivációs kódot...

    VálaszTörlés
  8. Citromail-re nem küld aktivációs kódot.

    VálaszTörlés