2011. november 9.

2011. november 12. Második Találkozó VÉGLEGESÍTÉS

2011. november 12. Második Találkozó VÉGLEGESÍTÉS


A szavazások, egyeztetések, jegyfoglalások LEZÁRULTAK. Ezennel összegzem a tudnivalókat.

Mozira feljelentkezettek: 16 fő
(Mozi)Helyszín: Lurdy-ház
Film: A három testőr 3D
Jegyár (diák): 1490 Ft --> 1290 Ft (hála Inchay-nek)
(Meet-up)Helyszín: Pizza King (1072 Budapest, Akácfa utca 9.)

Program:
8-10-ig: Gyülekező a Népligetben. Egészen pontosan az aluljárószinten, az újságos és az üvegliftek közti területen (egyik oldalon jegypénztárak, másik oldalon mellékhelyiségek). Személy szerint elég feltűnő jelenség leszek, égszínkék Rainbow Dash pólóban, svájci katonai sapkában (amin lesz egy Cutie Mark és egy OC kitűző), valamint egy egyéb tárgyi eszközzel, ami abszolúte eltéveszthetetlenné tesz (e tárgy kiléte legyen meglepetés).
De ha mégis kétségek merülnének fel a felismerésemet illetően, íme egy kép:

A Népligetben kereken 10-ig várunk az érkezőkre, aki késik, az jön utánunk.:)

10-től: Indulás a Lurdy-házba. Ez villamossal kb. 5 perc. A napot egy reggelivel (opcionális) kezdjük az emeleten, majd megrohamozzuk a játékboltokat.:)

12-kor: Gyülekező a Palace Pénztárak előtt (emelet). Aki nem ért oda a Népligetbe reggel, az most felzárkózhat. Összeszedem a jegyárakat (és a diákigazolványokat - mindenki hozzon magával!), és egyben kiváltom őket. Ezután, a filmkezdésig szabad program.

12:45-14:45: A három testőr 3D. Have fun.

15:00-tól: Indulás a Pizza Kingbe. Remélhetőleg lesz elegendő szabad hely (kora DU nincs nagy forgalom). Ha nem lesz, csinálunk.:) Mivel pontos összlétszámot a mai napig nem tudok (illetve többen csak e helyszínen csatlakoznak hozzánk), ezért helyet foglalni nem látom értelmét (sem konkrét lehetőségét, mert még azt sem tudni, ki mikorra ér oda).
Kiadós (opcionális) ebéd közben/után itt élvezzük egymás társaságát, valamint a hely közelségéből kifolyólag akár kivonulhatunk (jól felöltözve) a Margitszigetre is. Ezt már majd ott döntjük el.
Kinek mikor megy busza, vonata, autója, pónifogata, hidroplánja stb., távozik. Én személy szerint kb. 18 óráig tudok jelen lenni - de ez senkinek ne legyen akadály.;)

FONTOS: Aki nem biztos abban, hogy megtalálja a csoportot; aki esetlegesen késik; akinek csak ez az adat nyújt biztonságot, írjon BÁTRAN privát üzenetet (t.d.f.mistletoe@gmail.com), és kérje el a telefonszámomat. Meg fogja kapni.:)

Azt hiszem, ennyi (kérdéseket várom), mindenkinek jó szórakozást, és találkozunk szombaton!

*brohoof* 

UI: A segítségért külön köszönet Aaron Gottlnak, Inchay Hellwalkernek, Kollár Dávidnak, Mogyorós Mártonnak, Szerémi Attilának (és ha kifelejtettem még vkit, az rúgjon cukijegyen).

18 megjegyzés:

 1. Ha a Pizza Kingben van wifi, vihetek laptopot, és megnézhetjük közösen az új részt!

  VálaszTörlés
 2. Ha odaérünk 3-ig, de arra sajna kevés az esély.:) Vagy megvárjuk Lurdy-ban a részt?:)

  VálaszTörlés
 3. Jah és persze valaki szinkronfordítja.:D

  VálaszTörlés
 4. Nem 4kor kezdődik? :D
  Hubon 40-ig tart egy rész a reklámok miatt, utána meg ismétlés.. :D

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 6. A szinkronfordítás érdekesen hangzik, kár, hogy a fordító, hacsak nem elképesztő önuralommal bír, inkább kacarászni fog, semmit fordítani.

  Mire hazaérünk legalább lesz rendes változat a youtube-on.

  VálaszTörlés
 7. 4től lesz, 4:30ig tart, utána ismétlik. A szinkronfordítás tényleg érdekesen hangzik, csak kéne több tolmács, ha az egyik már nem bírja ki, hogy ne röhögjön, a másik átveszi :D

  VálaszTörlés
 8. Németet tanulok, de angolul On-The-Fly jobban fordítok, jah és nézzük meg a Lurdyban az új részt :D

  VálaszTörlés
 9. Nekem nem diákigazolványra, hanem Államkincstáros igazolványra jár a kedvezményes jegy, majd ezt viszem. Azt olvastam ezt is elfogadják.

  VálaszTörlés
 10. Tudtommal 10-en vagy annál több enber van akkor az már csoportosulásnak számít,utána rendőrök stb.
  ezt hogy oldja meg kend?

  VálaszTörlés
 11. Névtelen kend, a múltkor kétszer ennyien voltunk, de köszönjük építő jellegű hozzászólását. Letartóztatnak mozizásért meg pizzaevésért?

  VálaszTörlés
 12. A csoportosulás mérete nincs meghatározva a magyar jogrendben (min. 3 fő az egyetlen létező korlát).

  A csoportosulás egyébként addig nem érdekes, amíg az akár csoportként, akár annak tagjai által nem sérti a BTK-t (értsd, amíg a törvényt betartod, nyugodtan csoportosulhatsz).

  Egyébként vicces is volna, mondjuk egy BKV járművön 100+ fős spontán csoportosulás jön létre, mindegyik mellé rendőri kíséret:)

  VálaszTörlés
 13. Csoportosulás :D Nem lesz semmi baj : Mondjuk a múltkor elküldtek a Gödörből, mert hogy sokan vagyunk és foglaljuk a helyet. De nagyon jól megvoltunk a füvön kint ^^
  Köszönöm, hogy elsőként lettem megnevezve *-*

  VálaszTörlés
 14. Aaron. Basszus, névsorban, nem prioritási sorban írtam.:D Lol.:D
  Amúgy kétlem, hogy ki lennénk most vágva, mert fogaysztunk is. Majd lassan esszük a pizzát.:D

  VálaszTörlés
 15. Gondoltam, csak jól nézett ki :P Egyébként igen, majd lassan eszünk *_*

  VálaszTörlés
 16. Utolsó csekk a kommentekre, mindjárt indulok.:) Úristen, mit felejtek itthon, mit felejtek itthon??? Nekem miért nincsen listám a listaírásról?

  VálaszTörlés