2011. augusztus 29.

Fanart 54.

Zseniális ez a kép.

Fanfic frissítés;


Ez valahogy kellett, főleg a lány Tüsi.5 megjegyzés:

 1. Még mindíg nagyon állat :D Köszönöm a fordításokat.

  VálaszTörlés
 2. DAAAAAAAAAAAAAAAAAW *felrobbant a fejem*

  VálaszTörlés
 3. (TF2 announcer) ALERT, -WRONG- GENDER-BENDING IN BASE!!!

  VálaszTörlés
 4. A 14. (utolsó előtti) képhez egy kis történet is tartozik, ami a rajzoló deviantart-oldalán olvasható.
  http://rmsaun98722.deviantart.com/art/Twilight-s-Plushie-Gift-Pic-252324972

  A kerettörténet egy Equestria-Föld csereprogramról szól. Van még pár kép, ami a pónik reakcióit mutatja be különböző tárgyakra (Páratlan és a hajsütővas, Luna és a mikrosütő...).

  "- James? Ez... micsoda?

  A férfi megfordult, hogy megnézze, vajon mit mutat neki ezúttal a kíváncsi lila póni? A legutóbbi három tárgy, amire rákérdezett, egyszerű, mégis nehezen megmagyarázható dolog volt, mint például az iPhone-ja, az ébresztőórája, és a boxeralsója. (A boxeralsót különösen bonyolult volt elmagyarázni úgy, hogy egyikük se jöjjön zavarba, és Hajni bölcsen úgy döntött, hogy a ruhák és funkciójuk az emberek világában egy olyan téma, amit jobb érintetlenül hagyni.)
  A látványtól elvörösödött, és valami mentséget kezdett dadogni, hogy miért is van a birtokában vendégének miniatűr mása.

  - Nos... izé... ez egy jó kérdés... - James érezte, amint izzadságcseppek jelennek meg a homlokán, ahogy kétségbeesetten próbált kiutat keresni a válaszadás elől. Hogyan magyarázza meg, miért van egy lila plüsspónija?

  - Ez olyan ARANYOS! - sikkantott fel a lány, ahogy a melléhez szorította a bolyhos utánzatot. James úgy érezte, az arca még jobban fellángol. Hajni, amint legújabb barátját átöleli, hihetetlenül édes látványt nyújtott. Hirtelenjében csak egyetlen gondolat futott át a férfi agyán: 'Hol a fényképezőgépem?!?!'"


  Ha félrefordítottam valamit, az azért van, mert nem tudok angolul... :)

  VálaszTörlés
 5. Kösz a háttértörténetet, nem is figyeltem :)

  VálaszTörlés