2011. augusztus 27.

Leendő Brony Találkozó

Üdv Broniek!

Egyre több aktív tagunk lesz, ennek következtében rohamosan növekszik az igény egy brony találkozóra, amit remélhetőleg hamarosan meg is tartunk.

Sajna lassan csaptam le az ötletre, nincs már sok hátra a nyárból; a találkozót azonban mindenképpen jó lenne szeptemberben megtartani, esetleg egy szombati napon.
Ezzel, valamint a helyszínnel kapcsolatos ötleteiteket a fórumon osszátok meg.
Apropó, fórum. Kérlek, ne hordjátok szét mindenhova a témát, beszéljük meg itt, ne más threadekben meg a chaten, mert úgy senki sem fogja követni, hogy éppen mi az utolsó infó.



Elmondom hát, hogy eddig milyen tervek jöttek szóba; 

A találkozót véleményem szerint Budapesten kéne tartani, mivel középen van és mindenkinek viszonylag könnyű oda eljutnia busszal, vagy vonattal. Hozzáteszem; ezt úgy mondom, hogy tőlem három óra oda bejutni.
Budapesten belül egy parkra gondoltam, vagy egy olyan helyre, ahova kiskorú-nagykorú fiú-lány (bár persze valószínűleg többségében fiú :D) befér. Talán egy cukrászda, vagy vendéglőFontos szempont az, akárhova megyünk, hogy az elsődleges találkozási pont ne legyen messze a busz/vonatpályaudvartól, a más városokból érkező broniek miatt.
Jó volna megegyezni, hogy csak vonattal, vagy csak busszal jövünk, mert az lényegesen megkönnyítené a csapat összegyűjtését. Ha mégsem sikerül egyiket kizárni, beszéljük meg, ki mivel jön, így szervezzünk két csapatot a buszmegállónál illetve a pályaudvarnál, akik fényképről/leírásról felismerik egymást, egy helyre gyűlnek, majd az adott időpontban mind elindulnak a fő találkozási pont felé.

Negyed parti lesz öt perc múlva, eh?

Hogy mindezt megvalósítsuk, vagy akár komolyabban elkezdhessük megtervezni, össze kéne számolni, hányan tudnának eljönni - erre majd kitalálok valami módszert. Addig is, egyetek muffint, nézzetek pónit és osszátok meg a véleményeteket és ötleteiteket a találkozóról - ITT!

2 megjegyzés:

  1. majd annyit kérnék hogy a találka időpontja meg helye legyen blogon is pls

    VálaszTörlés
  2. Úgy lesz, de a részleteket a fórumon beszéljük meg.

    VálaszTörlés