2011. július 30.

Második évad & Equestria Online

Egy hivatalos vázlat

Aki olvassa az Equestria Dailiet, vagy a Pony Newst annak a következő poszt valószínűleg nem tartogat túl sok újat, mindenesetre megosztanék pár fejleményt.
Téves hírmorzsák szerint a második epizód huszonnégy epizódból fog állni, viszont az utolsó rész egy órás lesz - ami igazából három egész epizódnak felel meg, tehát gyakorlatilag ugyanolyan hosszú lesz, mint az első évad. Azt nem tudom, hogy az utolsó rész valóban egy órás lesz-e, de később megjelent egy cikk, ami tisztázta a félreértést; az első évad futása alatt elkészültek már két új résszel, tehát a híresztelésekben terjengő huszonnégyes csupán arra utal, amit a meglévőhöz hozzágyártanak. Tehát összesen huszonhat rész lesz az új évadban. Ezt a hírt Daniel Ingramnak köszönhetjük, a sorozat fő zeneszerzőjének.

A másik dolog, ami bevallom, meglepett - az Equestria Online című ingyenes, rajongók által fejlesztett három dimenziós RPG játék igencsak szépen alakul. Nem tudom, hogy a többi rajongó pénzeli-e őket (elvégre eddig feltöltött videóik alatt szlogen lett a "Shut up and take my money" azaz "Kuss és fogadd el a pénzem") vagy önszorgalomból - és forrásokból dolgoznak, de az eredmény mindenképpen lenyűgöző. Emlékszem, mikor annak idején az első pónimodelleket figyeltem, nem gondoltam volna, hogy lesz ebből valami.


Sokat kell rajta még csiszolni, persze, de már ígéretes állapotban van. Akik le kívánják tölteni a kezdeti stádiumban lévő játékot, a videóleírásban találnak egy linket, ami viszont sajnos most, a cikk írásának pillanatában "*download link temporarily butthurt*" állapotban van, tehát nem üzemel. *FRISSÍTÉS*: A link azóta üzemképes.

Végül pedig;

TELJESEN EGYÉRTELMŰ VOLT



11 megjegyzés:

  1. Lehet hogy hülye kérdés, de kicsoda Nyx? És az Ingram az egy fegyver ugye? :)

    VálaszTörlés
  2. Ingram egy családi név, a fegyvert egy ilyen nevű egyénről nevezték el.
    Ami Nyxet illeti, fogalmam sincs D:

    VálaszTörlés
  3. gondoltam hogy Luna fog győzni :D
    Nyx egy Fanfic-ből van amyennyire ki tudtam venni (felületes angoltudásomnak köszönhetően) Nyx nem más mint az újjászületett Nightmare Moon.

    VálaszTörlés
  4. Az első kép nem hivatalos vázlat, csak egy fanart amit faust favolt deviantarton
    http://fyre-flye.deviantart.com/favourites/41358073

    VálaszTörlés
  5. Alig várom már az új évadot! :) Ez az egy órás utolsó rész jól hangzik, remélem ez az igaz! :D Ezeket a vázlatokat hol talaltad Mac? VaN még ezekből?
    Ami pedig a torrentet illeti én lettöltöttem és visszatöltöttem 18 gigát, úgyhogy a 3 napja üzemelő gépet most kicsiteállítottam! :)

    VálaszTörlés
  6. Bocsi, úgy tűnik valamit félreolvastam, Fantos szerint egy fanart, nem pedig hivatalos vázlat.

    VálaszTörlés
  7. Itt van a Hírek gomb:
    http://kepgep.hu/2011/07/30/main/hirek.png

    VálaszTörlés
  8. >>Fantos
    Köszi, amúgy utánanéztem és de. Ez egy official vázlat, nézd meg az accountját annak, aki feltöltötte.

    VálaszTörlés
  9. Igen, most nézem és igazad van. végül is Faust miért nem favolhatja a beosztottak munkáit?:D

    VálaszTörlés
  10. Google-ös fórumhoz, ha névtelenül akarok írni, ahhoz be kell jelentkeznem?

    VálaszTörlés