2011. július 28.

Fórumprobléma és Torrent

Üdv. 

Még egyszer. Csak mert awesome :P

Úgy esett, hogy a múltkor máig kiírt szavazás - Google Fórum vs Nabble fórum - egyértelműen a Nabble javára fog eldőlni, azonban az elmúlt éjszaka alatt a Nabblera szavazók száma hirtelen megcsappant, míg a Googlésok száma megugrott. Sokan tehát módosították a szavazatukat, miután arra ösztönöztem őket, hogy próbálják ki a fórumot, csak utána ítéljenek.


Még egyszer elmondom a fórumok előnyeit; a Nabble egyszerűbb, könnyen átlátható. A Google ezzel szemben több lehetőséget kínál, ennek megfelelően bonyolultabb, viszont gyors és problémamentes a képfeltöltés. Ezek mellett a Google támogatja a névtelen, regisztrálatlan bejegyzéseket is - mindenki döntse el, hogy ez pozitív, vagy negatív számára. Javaslom, látogassátok meg a fórumokat, próbáljatok bele írni. Engedélyezettek az értelmetlen hozzászólások is, amikben esetleg csak a kódokat próbáljátok ki. Egyelőre mindkét fórumot linkelem oldalt a menü alatt, a a szavazást pedig meghosszabbítottam, az új határidő 31-e. Szavazni még mindig oldalt lehet, ezentúl a chat alatt.

Más: elhatároztam, hogy torrentet készítek az égetett feliratos részekből. Vannak kis kétségeim a dologgal kapcsolatban, de kérlek, okozzatok kellemes meglepetést; aki letölti, töltse is vissza, legalább egyszer. Egyelőre valószínűleg szörnyen lassan (kb 50 kbps-sel) fog menni, de ha maradnak a feltöltők, akkor remélhetőleg javul. Itt letölthető a torrentfájl.

17 megjegyzés:

  1. Lenne egy kérdésem. Hogyha letöltöm a torrentet, majd pedig feltöltöm az egészet, és utánna már nem is töltöm fel, attól még segít gyorsítani másnak a letöltési sebességét?

    VálaszTörlés
  2. hát nem tudom.. nem lenne egyszerűbb egyesével felrakni valahova mint a torrentel szenvedni?
    gyorsabb meg egyszerűbb és nem kell a gépet 0-24 ben jártatni.
    Mucsa: nem, csak akkor fog feltölteni ha megy a torrent. ha nem megy akkor se fel se le nem fog mozogni a sebbeség

    VálaszTörlés
  3. Ami azt illeti, én mindig a torrentet preferáltam és most is jelentősen megkönnyíti a helyzetem :D de amúgy tervezem idővel felrakni Megauploadra is.

    VálaszTörlés
  4. >>MucsacsoZ - Igen, amíg visszatöltöd, addig segítesz.

    VálaszTörlés
  5. Szóval ha megy este a laptopon a torrent akkor segítek? :)

    VálaszTörlés
  6. Mucsa: yup bár a gép lehet nem fogja bírni ha nincs alatta hűtő

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. *taps* BUMM Tessék, még Kinder Tejszelet is van benne! :D

    VálaszTörlés
  9. Nem lehet a Google-ösben névtelenül írni.

    VálaszTörlés
  10. Éilyen nemes célzattal készült torrent-et mindig érdemes visszatölteni! Nekem dúrván 15 mega az internetem, szóval menni fog nektek! :P

    VálaszTörlés
  11. nemte>> szerintem pont az a szenvedés, ha minden rész egyesével kapsz le megauploadról... Most is jön a torrent 400 kb/s-al és én vissza fogom töklteni sokáig, az biztos! :)

    VálaszTörlés
  12. >>Névtelen
    Ez érdekes, én sem tudok, viszont van itt egy anon, akinek ment. Elméletileg sikerülnie kéne, mert úgy állítottam be -.- shoot, nem igaz, hogy nincs egy normális fórum.

    VálaszTörlés
  13. Ha megoldódik a Google fórumban a névtelenként írás mindenképp az de addig nem szavazok amíg ez meg nem oldódik. Ja és Mac, erre szükséged lehet majd (Pupoger voltam)
    http://kepgep.hu/2011/07/29/main/forum.png

    VálaszTörlés
  14. Pont a 15. születésnapomon született a poszt. Egy másik menüpontba már írtam kommentet, de látom itt is téma a torrent. Nekem a megauploados link nem működik ami a felirat menüpontban van. Valaki hozzámvágna egy torrentet megköszönném, és tölteném fel úgy napi 5-10 órában :D

    VálaszTörlés
  15. Ebben a posztban a link működik, vegyétek úgy hogy nem szóltam és bocsi. Kezdem a dolgot! :D

    VálaszTörlés
  16. >>Kolibry
    Örömmel hallom
    >>Fantos
    Köszönöm, király vagy :D

    VálaszTörlés
  17. >>erm, még valami, Fantos... tudnál egy Hírek gombot is szerkeszteni?

    VálaszTörlés