2011. július 25.

Faust és Fórum

Most kaptam a fejemhez, hogy az MLP-FiM megálmodójával még nem is foglalkoztam. Ismerjétek meg hát Lauren Faustot (deviantart) aki - amellett, hogy maga is kellemes látványt nyújt - tartalmas néznivalóval látott el minket, bebizonyítva, hogy van jövője a rajzfilm-művészetnek. A következő rövid szöveg a The Mary Sue oldal egy posztjának fordítása. 


Lauren Faust


"Kezdetekben meglehetősen szkeptikus voltam a felajánlott munkával kapcsolatban. Kislányjátékok eladására szakosodott meséknek számomra mindig volt egy kellemetlen mellékízük, még gyermekkoromban is. Nem adták vissza az élményt, ahogy a játékaimmal játszottam. Én jellegzetes személyiségeket találtam ki pónijaimnak és az Eperke babáimnak és elképesztő kalandokra küldtem őket, hogy megmentsék a világot. Ezzel szemben a televízióban... a női szereplőket (kislányoknak szóló mesékben) annyira stilizálták ezzel az ómódi "nettséggel", hogy abszolút hibátlanok lettek, ezáltal megkülönböztethetetlenek. Annyira csinosak, kedvesek és tökéletesek; nincs semmi rendes bonyodalom, sosem történik semmi izgalmas. Az új Én Pici Pónimmal elsősorban ezen a hozzáálláson próbálok változtatni."

Köszönjük, Faust, nagyszerű álmaid!

A másik téma. A blogon megszaporodtak az offtopic hozzászólások - ennek hatására készítettem (bah, készítettem, regisztráltam és kaptam készen) egy kis chatet, ami azonban kicsinek tűnik. Kétféle jó ingyenes fórumhosztot találtam, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai.
Van névötletem is, nehogy már mindent Hunbronynak hívjuk - konkrétan a Hunny névre gondoltam, mint HUNgarian poNY. Így írta ugyebár Micimackó a mézet, valamint gyakori becenév is. Ráadásul hun-nak szokták rövidíteni. Mennyit törtem a fejem egy időben, hogy fórumokon, játékokban honnan tudják, hogy magyar vagyok...
Tehát Hunny az én javaslatom, további ötleteket elfogadok.
Szavazásra bocsátom a blogok ügyét, döntsétek el ti, melyik legyen. Itt van a két lehetőség, szavazni pedig oldalt lehet majd a chat alatt.



7 megjegyzés:

  1. Nekem mind a 2 tetszik de az a Nabble nekem jobban bejön :D

    VálaszTörlés
  2. Az gáz, hogy én nem látom át az imageboardokat? :S Na mind1 ezt is meg kell tanulni! :D

    VálaszTörlés
  3. Én a Nabblera (re?) teszem a voksom-

    VálaszTörlés
  4. Ejj itt dumálok, hogy kint lesz a szavazás, aztán elfelejtem kirakni :D már ott van, tessék nyomni, a határidő legyen... 28-a, csütörtök (holnapután-után).

    VálaszTörlés
  5. És nem csak álmodott róla, meg is csinálta, bámulatos! Így kéne történnie mindennek, nem csak szájkaratézni kéne!

    VálaszTörlés
  6. hát ja :D... am úgy tűnik h Nabble győzelemben :)

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés