2011. július 20.

Fanart 34.

Eeee...nope.
















14 megjegyzés:

  1. Ha esetleg kifogysz a képekből akkor csinálhatnál a fanok által elnevezett pónikról is leírást a szereplők menüpontban (apropó a Colgate nevű póni egyáltalán szerepel a sorozatban?)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de gyönyürű ez a felhőn sírdogáló Rainbow Dash <3 <3 *.*

    VálaszTörlés
  3. Colgateről még nem is hallottam :D jah, végülis mindig úgy voltam vele, ha majd igény lesz rá :D úgy tűnik, van. Összedobok majd valamit.

    VálaszTörlés
  4. Igen, Colgate szerepel a sorozatban! A Winter Wrap up-ban porolja az állatkák odúját kisseprűvel a dal alatt!

    VálaszTörlés
  5. Najó, de milyen hülyeség hogy fanok Colgate-nek nevezték el? A másik kérdés ami foglalkoztat hogy mi azoknak a póniknak a rendeltetése akiknek homokóra a cukijegyük?

    VálaszTörlés
  6. Ezen én is gondolkodom! Elvileg a cukijegy különbözősége miatt egyediek a pónik, akkor miért tudnék hadsereget (na jó, kicsit túlzás talán) szervezni a "homokórásokból"? egyébként a jelentésével kapcsolatban az jutott eszembe, hogy nekik erényük a türelmesség, vagy valami hasonló! :)

    VálaszTörlés
  7. Én csak egy ilyen pónit figyeltem meg, az egyik kedvencem, Timelord, az a barna póni, akire Almavirág ráerőltette az almavásárlást a Hív a Cukizmusban. A fanok szerint képes időutazásra :D
    Amúgy a valóság kiábrándítóbb; sajnos ez egy teljesen koncepciótlan dolog, a háttérszereplők cukijegyeit ugyanis nagyrészt véletlenszerűen szórták ki. Bár tény, hogy Timelord eléggé türelmesnek látszik. Talán ezt is hozzák majd ki belőle. http://media.tumblr.com/tumblr_lh8gp9ANVq1qdgb45.png

    VálaszTörlés
  8. Jaj ő többször is felbukkan! Nagy arc a csávó, én is birom :D

    VálaszTörlés
  9. "Elvileg a cukijegy különbözősége miatt egyediek a pónik"
    badarság, az azt jelentené hogy Equestriában egy pincér lehetne összesen, vagy egy zongorista, márpedig Applejack cukijegy történetében ott vonult fel három pincér ugyanazzal a cukijegyel mivel az nem a póni egyedisége, hanem a foglalkozására vonatkozik (részletkérdés hogy Applejack családjában mindenki almával foglalkozik és mégis mindenkinek más a cukijegye)

    VálaszTörlés
  10. Bocs a duplapostért csak ezt elfelejtettem:
    Mac: http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/277067_245779795436202_4613044_n.jpg

    Itt van a fanok által Colgate-nek elnevezett háttér póni, és neki is homokóra a cukijegye

    VálaszTörlés
  11. Egész pontosan azzal kapcsolatos a cukijegye, hogy miben a legjobb, ami valóban megkülönbözteti a többiektől, azonban nem zárja ki a tucatpónik létezését :P Colgate-t pedig meg tudom érteni xD tényleg olyan mintha tubusból nyomták volna oda a sörényét és a farkát.

    VálaszTörlés
  12. Sztem Colgate egész karakteres póni! :D

    VálaszTörlés
  13. Timelord egyértelműen Doctor Who referencia.

    VálaszTörlés
  14. jajjjj de utálom hogyha RD-t fiúként ábrázolják... DISLIKE xD
    de a tényleg olyan cukiii mikor sír... a sorozatban egyszer láttam sírni, a legújabb részben, mikor beszorult a szárnya... :S

    VálaszTörlés