2019. október 1.

Őszi bannerverseny eredményhirdetés



Ismét elmúlt egy határidő, ráadásul úgy, hogy nem tűnt fel senkinek: szomorú kötelességem beszámolni róla, hogy a magyar fandom kreatívjait minden valószínűség szerint ellepték bokros tennivalóik, így a bannerversenyre egy darab pályázat sem érkezett.


Ez annyiban jó hír nekem, hogy így az én sebtében összedobott bannerem nyert, de rögtön ki is zárom magam a versenyből, mert nem saját alkotást használtam fel hozzá. Ennek ellenére természetesen a banner marad - még egy kis ideig.

Hogy azért feldobjuk egy kicsit a hangulatot, nehogy nagyon elcsüggedjetek, elárulom, hogy így a gonosz mestertervem kivitelezésének útjából minden akadály elgördült, és az ősz vége felé nyugodtan nekiláthatok a Retro Banner Napok megvalósításának. Van ugyanis a ládánkban egy csomó régi banner, ami már egyszer kikerült, vagy eddig még sosem díszelgett az oldalon, mert éppen valaki más ellopta előle a rivaldafényt, így nem maradtok továbbra sem magyar alkotók gyönyörű képei nélkül a Hunbrony fejlécében.

Természetesen az ajánlat továbbra is áll, ha véletlenül valaki lenne olyan kreatív és ráérős, hogy készítene nekünk bannert, az nyugodtan küldje csak be az e-mail címünkre, és szívesen kitesszük a versenyen kívül is.

Ezen kívül ha úgy érzed, esetleg más körülmények között szívesen pályáztál volna a bannerversenyen, de most ez nem jött össze, szívesen vesszük, ha az ötleteidet, gondolataidat megosztod velünk a kommentek között. Rövid volt a határidő? Inkább külföldi művész alkotását használtad volna alapnak? Vágynál valami igazi, kézzelfogható nyereményre? Írd meg nekünk!