2020. július 16.

Póni generátor



Talán a rutinosabbaknak ismerős lehet Arfafax neve, aki különböző kapcsolódó fandomokban azzal tett szert hírnévre, hogy véletlenszerű képek generálásával foglalkozik gépi tanulás segítségével (populárisabb nevén mesterséges intelligenciával). 

Most elérte a végzet a pónikat is, ugyanis kaptunk egy algoritmust, ami nekünk generál véletlenszerű portrékat. Állítólag tízezres nagyságrendű képpel lett megetetve, mire ilyen szépen megtanult rajzolni, bár tegyük hozzá, hogy azért póniból nem létezik olyan mennyiségű variáció, mint mondjuk furrykből (vagy akár emberekből, csak ha a "this person does not exists" nevű oldallal hasonlítanánk össze). A felhasznált képek kilencven százaléka a mane6-ot ábrázolhatta, talán ez a magyarázat arra, hogy minden negyedik generált póni Twilight, és a többiekhez sem kell túlzottan megerőltetnünk magunkat, hogy nevet társíthassunk.

Ennek ellenére egy jópofa kezdeményezés, és percekig el lehet vele szórakozni. A generált képek kattinthatóak és linkelhetőek, csak ha elküldenéd valakinek, hogy együtt csodáljátok.

Itt érhető el: Póni generátor