2019. november 4.

PD2.0 Bejelenteni való, avagy ez még nem a vég


Rixton sok-sok éve animál már egy saját készítésű sorozatot. A sorozatot a Pegazus Device inspirálta és adta az ötletet annak egy alternatív folytatásának továbbgondolására.

Az oldaltörés után elolvashatjátok, mint mond maga az alkotó.


Egy elképesztő kedvcsináló videót is kaptunk tőle!



Röviden a történetről:

A pónik sikeresen kifejlesztenek egy, a tükörhöz hasonló dimenzió kaput, a másik valóságban rálelnek egy réges-régen hátrahagyott csatahajóra (az eredete a későbbi részekben lesz kifejtve), mely ugyan úgy rendelkezik hasonló dimenzió váltóval, így magukkal tudják vinni. A hajó számítógépe rendkívül tanulékony így gyorsan kialakul egyfajta nyelv az új legénység és közte, ennél fogva a javítások jóval egyszerűbben mennek. 

Senki se tudja, hogy létezik egy, a hercegnőknek egy harmadik, eltitkolt testvére is, akiről még ők maguk se tudnak, csak egy nagyon szűk körű szekta, akik a megfelelő alkalomra várnak, hogy hatalomra juttathassák. A pónik új szerzeménye pont kapóra jön, egy ügyes csellel átveszik az irányítást.

A történet, a neve ellenére nem csak magáról a pegazus gépről fog szólni, az egyik vezérkaraktere a már meglévő részekben, illetve a most beküldött videóban lévő lila robot póni lesz, akinek megoldást kell majd találnia a technológia által hozott baj orvoslására, a csatahajó visszafoglalására, illetve a harmadik testvér legyőzésére. Ehhez persze lesz segítsége, de a megoldást persze nem írom itt le, elég, ha a videó és a benne szereplők, illetve jelenetek beszélnek helyettem.

Remélem elnyeri a projekt a tetszéseteket!

Kis videók és egyéb érdekességek a sorozatról mind elérhetőek Rixton csatornáján.
Reméljük még sok videót láttunk tőle, és a Pegazus Device is eléri végső kiteljesedését.