2019. szeptember 26.

Pinkarella a Mészár-ló



Történt a minap, hogy televásárlás közben egy igen érdekes játékra bukkantam. Ingyenes, úgyhogy gondoltam, nyeregbe, próbáljuk is ki!
Úgyis sokkal ritkábban látni cupcakes-es tartalmat manapság.


 A történes annyi, hogy mi alakítjuk Little Hoofington felügyelőt, akit maga Celestia hercegnő külön jogosítványokkal küldött Pónifalvára rendet tenni. Ugyanis két veszedelem is sújtja szegény városlakókat. Először is masszív változány aktivitást és beszivárgást észleltek a környéken, másodszor pedig egy hírhedt sorozatgyilkos Pinkarellára utaló gyilkosságok történnek. Külön érdekes fejlemény lehet, amikor Pinkarella a változányokat is elkapja.
A lényeg, hogy méndenki a kiborulás szélén áll, és csak a te érkezésed adott némi morált.

A vértől undorodóknak sem kell félnie, ugyanis ez egy nyomozós játék. A játékmenet az, hogy fel van neked sorolva sok-sok-sok póni. Minden nap történik egy gyilkosság, általában vagy halálra kínozva vagy kiszipolyozva van az áldozat. Minden nap van lehetőséged kivégezni valakit, de nagyon óvatosan érdemes kiválasztani, hogy kit.

Egyszóval, a tipikus báránybőrbe bújt farkas játékról van szó, akit meg kell találni!

Nem is szaporítanám tovább a szót, ha kedvet kaptatok hozzá, próbáljátok ki. Komment szekcióban pedig osszátok meg, hogy jött be nektek, illetve elkaptátok-e a gyilkost.