2019. augusztus 27.

DWK - Totally Legit Recap



Feltételezem nem sok bronynak kell bemutatnom DWK-t, kinek neve hallatán legalább annyian kezdenek hőbörögni, mint amennyien vihogni. Ami érthető, mivel olyan kretén, ordenáré humorral áldotta (vagy verte) őt meg az ég, hogy arra még Deadpool is fegyelmezetten szalutálna. Azon szerencse érte közösségünket, hogy ezt pont a pónikra sikerült összpontosítania.



A hatodik évadtól kezdett neki a "Totally legit" videóinak, amikkel azóta már egy igazi kuriózummá vált az egész fandomon belül.
Én és Nite csak a "részegen pónikról hőbörgő ember"-ként ismerjük. Az imidzséhez ugyanis hozzátartozik, hogy úgy csinál a videóiban, mintha félúton lenne a hullarészeg és a totálelszállt között - biztos iszik, de azért amit előad magáról, azt én osztom néggyel.

Videói egyenként egy-egy epizód obszcén, alpári kifigurázása, rengeteg fekete humorral, miközben úgy tesz, mint aki analizálna. Idővel egy egységes fogalomrendszer és vissza-visszatérő poénok is kiforrtak a sorozatból.

DWK-nak baromi nagy műveltsége van az internetes szubkultúrákból, amelyekre rendszeresen reflektál. Elsősorban a 4chanra, weeaboo és a béta-omega férfi dolgokra.
Visszatérő elem, hogy szapulja, előnytelen módon ábrázolja önnön magát és végső soron mindazokat, akik nézik.

Nehéz még egy olyan embert találni a fandomon belül, akinek pontosan a legnagyobb erősségei egyben a legnagyobb gyengéi is. De ha van egy, akkor az DWK.

Mindezek ellenére nem lehet szó nélkül elmenni a srác zsenialitása mellett. Nem lehet rá másnak lenni, csak büszkének, hogy egy ilyen baromállat is van a fandomunkon belül.
Mert "lehet kicsit piás, lehet egy baromi nagy pöcs, de a miénk."

Azok a brónik, akik nem csak bírják, de szeretik is a fekete humort, azok számára nem csak ajánlott, de kötelező is.