2019. június 21.

Miniló találkozik világgal - 1. évad, 1. rész



Azaz

Pony meets world


Ez a sorozat arról szól, hogy a pónik egyszer csak megjelennek a mi világunkban, és fenekestül felforgatják Joey és barátai mindennapjait. Pláne, hogy csak ők képesek látni és hallani is őket.
Mire megy ki ez az egész? Valóban köztünk járnak a pónik, vagy csak Joey-éknak ment el a maradék józan esze? Egy biztos, egyetlen nyugodt percük sincs tőlük azóta, mert amikor csak lehet felfordulást okoznak.



A sorozat egy "ponies in real life" jellegű sorozat, amelyben a videószerkesztő programmal kivágják a sorozatból a pónik jeleneteit, és azokat átrakják egy másik felvételre.

A Hunbrony csapata elkészítette a sorozat teljes első évadjának feliratát, amit most, ily módon, megosztanánk a nagyérdeművel.

Saját véleményként annyit tennék hozzá, hogy a sorozat helyenként nagyon vontatottá válhat, és egy picit erőltetett. Azonban a rákövetkező évadok már sokkal kiforrottabbak. Sőt, azok már egyenként fél-háromnegyed órás részekkel operálnak. Nem lehetetlen, bár nem is valószínű, hogy elkészítjük a sorozat további évadainak feliratait is. DE ha bárki kedvet kapott hozzá az első évad hatására, vagy csak úgy, akkor nehogy már mi legyünk bármi jónak is az elrontói, nyeregbe és hajrá. Csak ne felejtse el beküldeni nekünk, hogy mások is élvezhessék a munkája gyümölcsét.

De elég a szócséplésből. Kezdődjön a só!

Jó szórakozást kívánok hozzá!



Letölthető feliratfájl:
1. rész feliratfájl