2018. április 26.

Dupla szavazás zárás!




Elérkezett ez a nap is. Az előző két szavazást eredménye egyben lesz kihirdetve. Mert mi jobb egy eredményhirdetésnél? Hát...két eredményhirdetés. Meglepő és kevésbé meglepő eredmények születtek. Lássuk hát, miből is élünk.




Ez a kérdés egy eddig keveset látott teóriát boncolgatott. Elég hajmeresztő elképzelés volt, és meg kell mondjam nem is számítottam más eredményre. Úgy néz ki, mindenki kedvenc lila lovacskájának nem ártott meg a sok éjszakázás. Twilight áldása kísérjen mindenkit, amikor nem tudja letenni a könyvet! Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Twilight mihez kezdene, ha hirtelen tényleg elkezdene a látása romlani. Biztos bepánikolna...bár azóta sokat komolyodott, már sokkal gyakorlatiasatt. Ki tudja, talán egyszer kiderül.


A második kérdésnél viszont egyáltalán nem azok az eredmények jöttek ki, amikre számítottam. Szilárd meggyőződésem volt, hogy nagyon sokan, velem egyetemben csak később, az utolsü évadok ideje alatt találkoztak a sorozattal. És kiderült, hogy pont az ellenkezője. Úgy tűnik, a magyar rajongótábor nagy része egy elég stabil kemény mag, akik az első évad óta velünk vannak. Érdekes továbbá, hogy évadonként folyamatosan csökken az újonnan érkezők száma. Pedig az évadok közt voltak a többihez képest sokkal jobbra értékeltek is, például a második, vagy a negyedik évad, amik nálam is vitték a prímet. Ki tudja, talán ez a téma még később is terítékre fog kerülni. Érdekes volna azt boncolgatni, mikor mi miatt ragad hozzá az ember Equestriához. 

De ennyi az előző két kérdésről, ideje hogy felvázoljam a következő talányt! Rendhagyó módon most nem én, hanem ti fogjátok megadni a válaszlehetőségeket. Arra kérek mindenkit, hogy a válaszlehetőséget, amit meg szeretne adni, ne kommentként, hanem e-mailben, a hunbrony@googlegroups.com címre küldje el. És hogy mi ez a kérdés? Íme:


/)*(\  Miből vannak a pónik? /)*(\


Oké, tudom, nyilván elő szövetekből, mint minden más állat, de ha netán valami más anyagot kéne választani, akkor mi lenne az? Gumicukor, parafa, poliuretán, bármi szóba jöhet. Gondoljunk csak bele. A pónik rendszeresen adnak ki egy fura sípoló hangot, ha összeütköznek valamivel. Rugalmasak, jól állják az ütéseket, a szőrük is alig-alig koszolódik. Ne habozzatok! A legjobb válaszlehetőségek bekerülnek a szavazásba, ahol el is dől véglegesen, miből vannak a pónik!