2018. január 5.

Szavazás zárás - Ki a kedvenc pónisztárod?


Előző hetekben mindenki kedvenc pónidívái kerültek terítékre. A szavazás kicsit tovább tartott, hála az ünnepekkel járó késlekedésnek, de meglett az eredménye. Lássuk hát, vajon melyik énekesnek sikerült bedalolnia leginkább a nézőket a szívébe.



Ezúttal egyértelműen meghatározható rangsor alakult ki a versenyzők között. Azt hiszem bátran hozzátehetem, hogy hármuk közül Rara volt az, akit mélyebben megismerhettünk az őt bemutató rész során, így talán érthető is, miért végzett ennyire erősen a dobogón. Kiváló karrier elé néz, ha már a nézőket így elbájolta.

És, ahogy az lenni szokott, érkezik a következő kérdés...igaz, már mindenki tudja, mi az, de a hagyományt rossz dolog megtörni. Szóval a talán: akarunk-e még galopp gálás epizódot. A legendás törvényt, miszerint "ami elromolhat, el is romlik" már két évadban is alkalmunk volt szemügyre venni. Az utolsó alkalommal nyílt egy átjáró egy másik dimenzióba...és én még azon agyaltam annak idején, miért akarják annyira azokat a jegyet. Vajon ki lehet-e még valamit hozni a legendás táncos estből?