2016. február 24.

[FoE hype intensifies]#02


S az idő elérkezett vala... Közkincsé vált az első publikus pre-alpha demó változata a készülő Fallout Equestria játéknak... (•ω•)

Az alkotók elmondása szerint ezen közkincsé tett demó keretei között mely nagyjából egy órás játékmenetet biztosít, melyben majdnem 40 holdnyi terület barangolható be a poszt-apokaliptikus Sweet Apple Acres-ben, mely tele van ellenségekkel és mindenféle eldugott kinccsel megspékelve, melyet meg lehet keresni, ha arra van az embernek kedve... A demóban 4 féle ellenség, 12 különböző fegyver és 15 fajta páncélzat található, valamint karakterünk 5 fajta varázslatra képes.

Mint a fenti felsorolásból is kitűnik leginkább az alapvető harcrendszer és egyéb alapvető mechanikákat ismertetné meg az Overmare Studios az érdeklődőkkel. Hozzátennél, mivel még erősen pre alpha stádiumban van a játék fejlesztése - mondhatni tech demónak számít jelen állapotában - , így nem szabad meglepődni, hogy egyes funkciók, nem teljesen úgy működnek ahogy elvárnánk vagy nincsen megfelelően optimalizálva a játék, vagy azon belül bármi - saját példámból kiindulva, szerencsétlen laposom egy rituális öngyilkosság kereti között nem nagyon kívánta futtatni a gémet, mely betudható a szerény ram mennyiséggel ellátott gépemnek (le 2GBsadface.jpg), mely meghiúsította a Pusztulatban történő barangolásomat LittlePippel...  .______________.

Valamint kis demonstrációt is nyújtottak a készítők ezen videón keresztül, melyen keresztül elég ígéretesnek tűnik...






További szép napot! Köves el..