2015. május 11.

Képregény 89. - Őrült jövő #10 (Vége)

 Sajnos minden jónak egyszer vége kell, hogy szakadjon...
Hölgyeim és uraim, íme az Őrült jövő utolsó pár oldala.
Azonban az őrület nem vész el csak átalakul!











"Jaggernaut, Harbinger és Mirage. Egy téli éjszakán találták őket. Aznap többen is láttak egy hullócsillagot becsapódni a földbe és a három csődört a feltételezett becsapódás helyénél találták meg. A különös esemény emlékére az estét az „Égből küldött csikók estéjének” nevezték el. Furcsa öltözék volt rajtuk, olyan amit soha senki nem látott. És még csak nem is emlékeztek, hogy ők kicsodák. Csak egyetlen dologra emlékeztek, a nevükre.
Senki nem tudta honnan jöttek. Szülők nélkül kerültek erre a földre, árvák voltak. Ezért árvaházba kerültek. De a pletyka úgy tartja, hogy Twilight fia, Alternate Dawn, tudja kik is ők. Mert egy nap meglátogatta az árvaházat és ezt mondta nekik: „Itt nem kell harcolnotok senkivel, kérlek éljetek egy teljes és szép életet.”
Az árvaház vezetője megkérdezte Őt, hogy ez mégis mit jelent, de Ő csak azt mondta: „Nem számít, hogy a mit tettek és kik voltak. A múlt már elmúlt, csak a jelen a fontos, a jövőjük pedig a saját patájukban van.” És azzal elhagyta az árvaházat… Egy másik rossznyelvű pletyka is elterjedt, hogy a három kiscsikót ő alkotta véletlenül, egy az „X vegyszerrel” folytatott kísérlete során. De erre a pletykára azonnal és ellentmondást nem tűrően rátagadott.
Később a három csikót örökbe fogadták három különböző családnál, Twilight birodalmában. Jaggernaut-ot egy kőműves földi póni fogadta be, míg Harbinger-t egy pegazus újságíró és végezetül Mirage-t egy unikornis, a polgármester.
Miután megszerezték a saját cukijegyeiket, Alternate Dawn megbízásából megalkották a „Cukijegy Keresztes Védelmi Osztagot.” Akik feladata nem volt más, mint hogy szemmel tartsák a Cukijegy keresztesek második generációját és megvédjenek mindenkit, aki esetleg megsérülne a nagy cukijegy kutatás közben, ebbe beleértendők maguk a Cukijegy Keresztesek is."

Igen, mint ahogy fent is említettem a képregény átalakulóban van! Az eredeti író, Vavacung, azt mondta, hogy rengeteg terve van még az Őrült jövőben megismert világgal. Ugyanakkor a tervei egyszerűen túl őrültek, ezért a sorozat nem tarthatja meg ezt a nevet!
Az új név pedig a Kaotikus Jövő! Itt több, mint biztos, hogy találkozni fogunk a fent látható három úgy arccal.