2014. június 21.

Hírek 06.21.

Az e havi hírgyűjteményben a szokásos képregények és játékok mellett kaptunk egy unboxing videót, szó lesz rajzrobotokról, és "Nagy Testvér" újabb húzásáról.


A Hasbro bedurvul... megint
Bizony a rajongói animációk és játékok után a Hasbronak a zenék miatt is kinyílt a bicska a zsebében. Nem, egyelőre még nem kell attól tartani, hogy kedvenc számaink eltűnnének a legnagyobb videómegosztóról (azért egyéb okok miatt sem árt, ha le vannak mentve), mindössze az előadókat fosztják meg a nézettség által, youtube partnerprogramban generálódó pénztől.


Képregénysorozat, 20. szám

A jövőhéten megjelenő képregény harmadát elénk táró mennyiségű előzetes bukkant fel, így a legtürelmetlenebbek, akár már most belelapozhatnak. Természetesen csak saját felelősségre.





Friends Forever, 9. szám
Nagyal Mama ellátogat egy alma találkozóra, ahol megdöbbenve tapasztalja, a Flim Flam fivérek már megint régi trükkjeikkel próbálkoznak. Csakhogy most külön-külön... valami egymás ellen fordította a testvéreket! A nagyin áll a feladat, hogy megbékítse az indulatokat. De vajon hajlandó lesz-e?


Képregénysorozat, 23. szám
Egy különleges szám érkezik, amely a pónik kedvenceire fókuszál! Amikor egy új fenyegetés szabadul Pónifalvára, a szokásos hőseink cselekvőképtelenné válnak. Szerencsére a segítség úton van Angyal, Hubagoly, Gumi, Tank és Opál képében. Képesek lesznek összedolgozni, hogy megmentsék gazdáikat?


Annual 2014
Úgy látszik, idén sem maradunk évfordulós kiadás nélkül. Ezúttal egy (szerintem) érdekesebb világba tévedünk.

Figyeljétek az igazi Csodapónikat akció közben! Amikor Szénahámos összehozza válogatott gonosztevőkből álló csapatát, a csodapónik szorult helyzetbe kerülnek. Egy ismerős arcra lesz szükségük Equestriából, hogy kiegyenlítsék az erőviszonyokat. Készüljetek fel a szupererőkkel megvadított kalandra, amilyet még sosem láttatok!


Journal of the Two Sisters

Sajnos a szokott forrásom egy ideje kiesett. Bár a képregényeket tudom pótolni, a könyvek és egyéb tartalmak beszerzése nehézkessé vált. Ezért hiányzik még a könyvtárunkból az utóbbi időben megjelent néhány kötet, köztük a Nővérek naplója is. Igyekszem beszerezni, de addig is nézzétek, milyen a nyomtatott változat.


Már a gépek is póniznak

A rajzolás nehéz mesterség. Sokáig tart beletanulni és egy életbe a legjobbak közé kerülni. Kicsit furcsa érzés, amikor egy sufniban összetákolt masina is jobb nálad. És így ne legyen technofób az ember.


Super Smash Ponies fejlesztői napló

A Fighting is Magic egy nagyszerűnek indult, de szomorú véget ért pónis verekedős játék. A rajongói közösségnek hála, beszélhetek róla jelenidőben. De nem az egyetlen. Van egy másik, ami már jó ideje készül, bele-bele is botlottam, de valahogy mindig elmulasztottam hírt adni róla. Egész idáig. A múlt hónap végén – éljen a naprakészség – kiadták első fejlesztői naplójukat. A játék nagyon ígéretesnek tűnik, reméljük nem bánik vele olyan mostohán a sors, mint idősebb testvérével.

Sajnos még kipróbálható változat nincs, de a legfrissebb feljeményeket követhetitek a fejlesztők honlapján.


Legend of Equestria

Záróhírként pedig örömmel jelenthetem be, hogy a készülőben lévő pónis MMO másfél hónap múlva újabb nyílt hétvégét tart, vagyis akik lemaradtak, vagy akiknek nem volt elég röpke két nap, hogy bejárják Equestriát, azoknak ismét alkalma nyílik.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy aki játszani tervez, az mielőbb regisztráljon, mert a nyílt hétvégén várhatóan túlterheltek lesznek a szerverek.