2013. július 7.

Reborn Brony Picnic - Összefoglaló

Egy hete volt a gigantikus piknik találkozó a Városligetben! Milyen volt a találkozó? Megérte volna eljönni? Sajnálni kéne, hogy lemaradtál róla? Megdőlt az első piknik létszám rekordja? Olvasd tovább a bejegyzést és megtudod!

"Pegarisztikus volt. Sosem hittem volna, hogy lehet ilyen élményben még részem. Az egész nap csodás volt. A közös versenyek, társalgások és hogy a közös csoportképre, pillanatok allat összeálltak. áhhhhhhhh leírni nem tudom azt, ami ma folyt a Városligetben, annyira frankó volt. De ami mindent tarolt, a végén az utolsó közös tánc.

Lassan két éve a közösség tagja vagyok/voltam, de most láttam azt a borny nevezetű közösséget, ahogyan is kéne kinéznie az egésznek. Az utolsó táncnál öröm volt nézni, ahogy együtt vonatoztatok, táncoltatok, amikor kört áltatok és figurákat csináltatok az igazi vérbeli közösségre vall.

Az ilyen pillanatokért érdemes élnem.

Köszönet az ötletgazdának Inzork-nak, a fantasztikus szervezést Inchay-nek, a közös játékokat Crutio-nak, a brutális hangtechnikát, ami tovább növelte a hangulatot Yoni-nak, és minden toleráns tagnak, bronynak, pegasisnek akik eljöttek."
- Egy résztvevő véleménye a találkozó után.

A polgárháborús versenyekről sajnos nem készült (vagy nem találtam) érdemleges képet. Egyedül a lenti videó eleje mutatja be az első verseny számot, amin a három csapat azért küzd, hogy ki választhasson elsőnek a frakciók közül. A versenyszám neve: Zsűri gurítás! A csapatoknak a saját testükkel kelet szerény (tudom, hogy nem az) személyemet elgurítaniuk a célig. Ismételten gratulálunk a Pegazusoknak a polgárháborús győzelemért és az Unikornisoknak akik csak egy ponttal maradtak le mögöttük. A Földi póniknak meg veregesük meg a válukat mert hősiesen küzdöttek! A díjuk a egy-egy kitűző (fenti képen látható) volt és egy-egy tombolaszelvény (a második helyezésnek csak egy-egy tombolaszelvény). A versenyeket többnyire (teljes egészében) Crutio munkásságát dicsérteti! 
A videó vége (és túlnyomó többsége) a táncolás kicsiny morzsáját mutatja be. Volt amikor körbeálltunk és mindig beszaladt valaki a kör közepére, hogy bemutasson egy táncfigurát. 
Volt amikor vonatoztunk...
Volt amikor kánkánoztunk... 
És volt egyéb közös tánc is.

Az izzasztó versenyek között volt pihentető kvíz tartva általam, miközben toltam a stand up-ot! (Jah igen, a kvíz részéért én feleltem a versenyek alatt. Látszót is mivel lustaság és időhiány miatt 90%-ban csak szinkronszínészekről voltak a kérdések. Külön gratulálók az Unikornisoknak, mivel 26-ból 24-re tudták a választ!)

A képen látható a brutális hangtechnika és maga Yoni aki intézte. A zene felelősünk kb 7 órányi zenét szedet össze amivel szórakoztatta a népet. Ha Yoni nem lenne akkor party sem lett volna. Köszönjük neki a gigantikus partit. 


Mi történik akkor ha krétát adunk a brony művészeknek? Sok gyönyörű aszfalt rajz amik közül még is jutalmaztuk a lentebbit! Gratulálunk az alkotójának!


Szeretném megemlíteni egy videót, amit a pikniken forgatunk. Fekete Gábor kitalálta, hogy csináljunk egy álldokumentum filmet a bronykról. A dokumentum film minden sztereotípiát magába foglal. A forgatásra jó néhányan jelentkeztek a pikniken. Tessék megnézni a Bronyk a természetben című videót! 


Végszónak annyit, hogy megdőlt az első piknik létszám rekordja! Plusz 10 fővel, azaz több mint 70 brony és pegasis jelent meg a találkozón! (Lehet a csoportképet számolgatni. A kép készítése után is érkeztek még bronyk). Remélhetőleg megkaptad a kérdéseidre a válaszokat. ;) A piknikről készült képeket ITT és a pikniken lejátszót zenéket meg ITT érhetitek el. 


Köszönjük minden bronynak és pegasisternek a részvételt és a sok adományt a nap végén. Lehet, hogy kéne tovább szerveznem? ;P



Inchay

10 megjegyzés:

  1. látom nagyon jól sikerült. sajnálom mégegyszer hogy nem tudtam ott lenni :( de majd leg közelebb :D

    VálaszTörlés
  2. "Lehet, hogy kéne tovább szerveznem? ;P"

    El se kellett volna menned :D

    VálaszTörlés
  3. MAjdnem elmentem erre a találkozóra de ha elmegyek ezzl leleplezem magamat a szüleim és a családom előtt. Most fáj a szívem hogy nem tartottam az ott lévőkkel és nemvoltam elég bátor.

    VálaszTörlés
  4. Magyar vagy angol szinkronszínészek voltak a kérdésekben?

    VálaszTörlés
  5. Nem gondolkodtatok azon, hogy beküldidek az Equestrian Dailyre mint "Successful Meetups"?

    VálaszTörlés
  6. Egy kérdés ezekre a találkákra korhatár nélkül lehet menni?(ugyértem legkisebb korhatár,akinél már nem átlagos az MLP nézése,(mármint nekünk az, de értitek).hm?

    VálaszTörlés
  7. Voltak már nagyon kicsik is, de csak szülői felügyelettel. Meg ugye egy felnőttnek nem ugyanaz a szórakozása, mint egy tíz évesnek. Ettől függetlenül nemegyszer fordult már elő, hogy az idősebbek jól kijöttek a fiatalokkal, szóval nem kell félni, a te korosztályodból is lesznek nagy valószínséggel :D

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. hajrá brony-k!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés