2013. július 18.

Reborn Brony Picnic 2. - Bejelentés

Lemaradtál a legutóbbi piknikről? Sok jót hallottál róla és szeretnél egyszer részt venni rajta? Bővítetted a jelenléteddel a létszámot a rekorddöntéshez és szeretnél újra részt venni rajta? Mit szóltok ahhoz, hogy ha azt mondom megint részesei lehetek a legnagyobb brony találkozónak augusztus végén?! 

Üdvözlök minden bronyt és pegasistert! A legutóbbi nagy sikerre való tekintettel szeretnénk egy nyár búcsúztató pikniket szervezni a legutóbb kialakult hármasfogattal (Inchay, Yoni, Crutio). Megint lesznek versenyek és tombola értékes nyereményekért. És persze Yoni testvér ismét hozza a hangtechnikáját a partizáshoz! Nagyobb és ütősebb találkozót szeretnénk most nektek szervezni mert legutóbb nem tudtuk mekkora potencia van a találkozóban. Értékesebb nyeremények és jóval több verseny és program vár majd rátok. De ami eddig volt az marad, azt csupán bővítjük.

Az első kérdésünk, hogy augusztusban melyik szombaton legyen a találkozó: 17. vagy 24.? Szavazni a Facebook eseményben lehet (akinek nincsen facebook profilja az kommentbe szavazón)! Szavazatok, hogy kiderüljön melyik a legideálisabb nap számotokra. Szavazási határidő augusztus 4.

A szavazás után kerül ki minden információ a találkozóról, a megszavazót időponttal együtt!

Kedv csináló videók:
1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-L5E0RIvR0A
2. http://www.youtube.com/watch?v=o63EUoysWm4

Előző piknik összefoglaló: 
http://hunbrony.blogspot.hu/2013/07/reborn-brony-picnic-osszefoglalo.html


Facebook esemény: 
https://www.facebook.com/events/612426542123376/

Addig is további szép nyarat kíván a hármasfogat! 
Crutio & Inchay & Yoni

4 megjegyzés:

  1. Ejnye de el lett b*szva már megint a csoportkép az odakopizott vektorokkal :D Nekem a 17.-e jobb lenne, 24.-én nem érek rá.

    VálaszTörlés
  2. Én szerintem a 24. jobb lenne.
    "rövid hét és fizu után lenne."

    VálaszTörlés
  3. Remélem az esőtáncom most már beválik.

    VálaszTörlés
  4. Ha minden igaz, akkor nekem a Aug 17. lenne jó nekem...

    De ha netán 24. lesz az eredmény, akkor megnézem, hogy megtudok-e "szökni" Budapestre, hogy legyen mégegy Piknikes bulim :D

    A koránkelés mégfájdalmasabb lesz, viszont, mert Budaörsről kell Népligetre mennem D:

    VálaszTörlés