2013. május 9.

Fanfic; B1 - Rolefic

B1 - Rolefic
[Felnőtt, Kaland, Romantikus, Erotikus]

Háború dúl Equestriában, Canterlot ostrom alatt, és az egyetlen kilátás az ellenség végtelen hordáinak visszaverésére egy maroknyi kalandor. Vajon sikerrel jár a kis csapat, és megmentik a birodalmat? Vagy szerelmi életük fontosabb lenne számukra?

7 megjegyzés:

  1. Er... javítsatok ki, ha tévedek, de ez már volt posztolva http://hunbrony.blogspot.hu/2012/10/fanfic-banan-rolefic.html

    VálaszTörlés
  2. igen, a frissítés címke pontosabb lett volna. Bancsi írása sincs még kész egyelőre (a legjobb tudomásom szerint)

    VálaszTörlés
  3. @Nite: A törtenet felenel jarok nagyjabol. :P

    VálaszTörlés
  4. @B1:
    ok hát egy hónapja hallottam rólad utoljára (azóta is naponta elrágok egy doboz műkörmöt, hogy mikor jön a folytatás :)

    VálaszTörlés
  5. @Nite: Ide csak kritika maitt szoktam kitenni, de mar tobbszor mondtam, hogy tumblin mindig van frissites.

    VálaszTörlés
  6. Ez esetben meg lettem tévesztve :S
    Az üzenetben nem volt benne, hogy frissítés és más nevet is kaptam meg szerzőnél, mint az eredeti.

    Mivel az csak egy kb 45 oldalas változat, amit tartalmaz ez az új is, és még sokkal többet, szerintem fölösleges a visszahivatkozás. Azt a bejegyzést úgysem tudom átírni, itt meg egyben van az egész.

    VálaszTörlés
  7. Szép fanfic! Szeretem az izgalmas/sötétebb pónis történeteket, s a "clop"-osabb részek is jól bele lettek integrálva. Ha épp az kell, a feszültséget is jól oldják.

    Mindazonáltal volt egy rész, ami olyan mértékű kognitív disszonanciát okozott nálam, amit nem tudok megállni szó nélkül. Igaz, többedik átolvasásra a többségre találtam magyarázatot, de akkor is kicsit furának érzem.

    LIGHT SPOILER

    A 168.-adik oldaltól akadt némi logikai problémám.
    - Bluenak nem semmi hangereje lehetett, hogy ilyen messziről így kiszúrták, mikor Banan kiabálását meg a közvetlen közelből sem hallották. Oké, szél, de azért kicsit furi.
    - Tudtommal a lovak (és így a pónik) igen jól tűrik a hideget. Kicsit meglepődtem, hogy senkinek nem fagyott oda sehova a nyelve, meg hogy a fagyhalál szélén bárkit is meg lehetett izzasztani. Talán apróság, de gondoltam megjegyzem.
    - Rinka reakcióját abszolút megértem. Ray helyzetében én viszont szerintem elkezdtem volna keresni egy alkalmas fát, ahova fellógathatom magam. De legalábbis megpróbálnék tudomást sem venni az eseményekről. Vagy csak mazochistább jellem, mint gondoltam.

    Egyébként meg nagyon tetszik és várom a folytatást! ;)

    VálaszTörlés