2013. január 30.

Rövidhírek 02

Néhány apró hírmorzsa, egyenesen Equestriából.


 Új DVD megjelenés
A tegnapi nap folyamán új DVD landolt az amerikai Wall-Mart üzletlánc polcain Pinkie Pie Party címmel. Egy öt epizódos válogatásról van szó a címszereplő epizódjaiból. A lemezre került epizódok:
A cukradik érzék
Egyszemélyes buli
Kistorták
Az igazi barát
Túl sok Cukorfalat

Illetve egy új képregény:

A Jatpack Comics február folyamán új képregényeket jelentet meg. Ezek egyike a hat részesre tervezett My Little Pony Micro Series első felvonása. A történet egy irodalmi mestermű köré épül, amely annyira lenyűgözi kedvenc egyszarvúnkat, hogy nem képes elfogadni, hogy folytatás nélkül marad, így hát az író felkutatásába kezd.

A másik füzet a hatosfogat kalandjainak folytatása a Változány Királyságban.

Fighting is Magic
Továbbra is készül a Mane6 fejlesztőgárda ambiciózus programja, melyben kedvenc pónijaink bőrébe bújva verhetjük egymást laposra. A fejlesztőcsapat a mai nap adott közre egy videót, melyben Rebegőcske harci tudását demonstrálja.

3 megjegyzés:

  1. Helyesbítés:
    Jatpack Comics KIADÓ nem létezik! Az egy comicshop! A képregényt az IDW (=kiadó) adja ki és a képen látható cover pedig az exkluzív borító, melyet csak a Jatpack shopban lehet megszerezni. (mint az alapképregénynél is mindegyik borító más-más boltból szerezhető be; ill. van 1-2 kivétel amikor ugyanaz a borítós változat 2 shopban is kapható)

    VálaszTörlés
  2. wtf ki az a Rebegőcske? O.o

    VálaszTörlés
  3. A feliratokban így került fordításra Fluttershy neve. A fanszinkronban pedig Szendeszárny lett, de az olvasók ezt ismerhetik jobban, a videó pedig mindenki más számára is egyértelművé teszi.

    @vadooc
    Köszönöm a pontosítást.

    VálaszTörlés