2012. november 26.

Fanfic; Shidotoku - „Ők a fényben tudják, hogy mind meghalunk”

Shidotoku - „Ők a fényben tudják, hogy mind meghalunk”
 [Felnőtt, Erőszakos, Dráma, Horror]

Már több mint tíz éve, hogy a portál Equestria és a Föld között megnyílt. A kezdeti nehézségek után az emberiség és a pónik megtanultak egymás mellett megférni, és lehetőleg úgy kihasználni a másik világ nyújtotta lehetőségeket, hogy amannak ne származzon baja belőle. Számodra ez a lehetőség nem más volt, mint hogy megismerhetted Fluttershy-t a pegazust. Kapcsolatotok igen hamar szorossá vált, és immáron három esztendeje éltek boldog kötelékben, még össze is költöztetek. Túl szép, hogy igaz legyen, nemde? Valaminek mindig balul kel elsülnie ilyenkor. Szörnyen balul.


4 megjegyzés:

  1. nem volt rossz az eredeti se, de valamiért nekem nagyobbat üt pónisítva. talán mert nagyobb a kontraszt, ill az ismerős szereplőkkel könnyebb együttérezni.
    Továbbra is gratula!

    VálaszTörlés
  2. Ha már igy mondod engen is érdekelne. Mi az eredeti?

    VálaszTörlés
  3. a fórumon az offban a saját írásoknál még fent van. gondolom ha nem akarod, Shido maestro hogy egyszerre fusson a kettő, majd leveszed.

    VálaszTörlés
  4. Megfér mind a kettő. Konkrétan első nekifutásban pónimentes volt, és egy nembróni közösségben egész jól szerepelt, így nem fogom levenni egyiket sem. Csak később gondoltam, hogy kéne már valami beadvány hunbrónira is, meg amúgy is a lány eléggé Fluttershy módon viselkedett, és eleve pónis videó inspirálta, így gondoltam csak átírom itt-ott és voilá.

    VálaszTörlés