2012. október 31.

A blog mindenkiért...

...mindenki a blogért.



Mint látható volt korábban a szerkesztők lelkesedése bár nem tűnt el, némileg megcsappant, és holmi egyéb bokros teendőkre hivatkozva ritkábban írnak.

Amennyiben ezután úgy érzed, szeretnél több és változatosabb bejegyzéseket az oldalon, akkor ez csupán rajtad, rajtatok fog múlni.

Számos formában segíthettek nekem és minden olvasónak egyben, ezek közül hármat emelnék ki:

Hírforrás: Bárhol és bármikor találhatsz olyasmit, ami szerinted fontos és minden Brony-nak tudnia kell róla. Ha ez megesik veled, akkor jelezd felém vagy a témáért felelős szerkesztőnek. Lehet ez egy új figura felbukkanása magyar boltokban, vagy akár csak egy akciós vásár, netán egy érdekes információ egy készítő twitterén.
Kérdezheted, hogy hova küld: thorin@hunbrony.hu

Külsős: Ha kedved támadt egy témáról hosszabban értekezni (legyen az egy rész véleményezése, kritika egy fanfic-hez, vagy akármi más. Nos akkor előtted a lehetőség, készítsd el a kis írást pár sor, vagy akár pár oldal terjedelemben, lehetőleg a blog bejegyzéseit követve, mint mintát.
Némi ellenőrzés után vagy megjelentetem, vagy jelzem, hogy miért nem.

Szerkesztő: Rendszeresen szeretnél valamely témában megszólalni? Akkor jelezd, hogy milyen területet kívánsz magadra vállalni, és jó eséllyel megkapod.
Ha nincs ötleted, akkor egy máris készen áll, hamarosan kezdődik az új évad, és a minimax is éledezik, így szükséges némi karbantartás és rendszeres frissítés a részek részlegén. Ha szeretnéd ezt felvállalni, akkor írj magadról pár sort (a három oldalas motivációs levél opcionális.)

Egyben mint látható, az újabb fanfic-ek már az új jelölést követik (naja, mindaz a két darab:), hamarosan tisztázom a címkés bejegyzést, és utána minden írót szeretnék megkérni, hogy az új címkék szerint küldje el ismét a művének kategóriáit.

További kiegészítés:
Nem kívánom azt a helytelen látszatot klteni, hogy a blog egyik vagy másik csoport vagy társaság tulajdona, minden magyar és magyarul beszélő Brony blogját szeretném szerkeszteni.
Ezért bárki, aki egy FB csoport vezetője, blog szerkesztője, bármilyen más társaság képviselője, akik Brony-nak vallják magukat, kérem keressen fel, ha pedig tagok vagytok, akkor szóljatok az illetékeseknek, hogy keressenek meg, legvégső esetben pedig jelezzétek felém az oldal/társaság létét.
A cél, hogy egymás közt propagáljuk egymást, és ha lehet egyfelé dolgozzunk, ne pedig szerteszéjjel.

1 megjegyzés:

  1. Üdvözlet nektek testvér pónik.

    Most látom a blogotokat és nagyon tetszetős, látom jó rég üzemeltetitek. Én most kezdtem bele az ennyibe és rengeteget dolgoztam már rajta, hogy most hagyjam abba.
    Ám szívesen segítek, bár nem tudom, hogy ti, hogy csináljátok és én a sajátomhoz nem használok html szerkesztést, ahogyan gondolom ti igen, de ha tudok, szívesen besegítenék.

    Mivel reklámnak számítana ha most megosztanám a nevét és nem akarok konkurenciát, ezért a blogom nevét vagy megtaláljátok, vagy privátban elküldöm, mint referencia anyag.

    Egyenlőre nem olyan kidolgozott mint a tietek de igyekszem.

    Szeretettel egy izig vérig bro Nova Darkos

    VálaszTörlés